מסעדת קלואליס ממוקמת במלון הילטון ומספקת חוויה קולינרית העוברת דרך העיצוב האירופאי, השירות המוקפד, האווירה וכמובן תפריט הגורמה המשובח. במטבח הכשר של שף ויקטור גלוגר תמצאו אלמנטים צרפתיים קלאסיים וים תיכוניים, יצירתיות אין קץ ואיכות בלתי מתפשרת.
-
ארוחת שף לסועד יחיד ב-239 ₪ כוללת:
פתיח, מנה ראשונה לבחירה, מנה שנייה, מנה עיקרית לבחירה, קינוח, כוס יין, שתייה קלה
תפריט ארוחת שף:
פתיח
- לחם הבית, שמן זית מתובל, טחינה עם שום קונפי, מלפפונים חמוצים תוצרת בית וזיתים
מנה ראשונה לבחירה
-
סלט השף עם ביצה עלומה, קרפצ'יו סלק, חסה, מלפפון, זוקיני, פקאן מסוכר, צ'יפס ארטישוק ורוטב ויניגרט מלון
-
סלט חצילים קלויים, צנונית, מלפפון, בצלי שאלוט ותחרה של חציל שחור
-
סשימי דג ים במרק הדרים ואניס, מוגש עם פלחי פירות הדר, זיתי טאסוס וקוויאר
-
קרפצ'יו פילה בקר עם איולי כורכום, קצף לימון טרי ומיקרו עלים
מנה שנייה
-
הפתעת השף
מנת ביניים
- סורבה הדרים ושמפנייה
מנה עיקרית לבחירה
- קבב דג ים על מצע טבולה כרובית, עגבניות, רימונים, צנוברים, נענע וטחינת שקדים
- פילה סלמון ברוטב לבן ואליו אליו ירוקים
- סינטה מנברסקה, פולנטה קריספית, פטריות יער, בצל צלוי וצ'ימיצ'ורי נענע
- ברווז ישראלי: חזה ברווז עם דלעת מקורמלת, ערמונים, בטטה, אדממה וקרם ירקות כתומים
קינוח
-
סורבה עם פירות טריים / טארט תפוחים שבור עם גלידת וניל
שתייה
-
כוס יין לבן או אדום
-
שתייה קלה
שף ויקטור גלוגר
לשף גלוגר מעל ל-30 שנות ניסיון קולינארי, מתוכן 8 שנות עבודה במסעדות המובילות בצרפת. הוא מוביל ביצירתיות מוקפדת מטבח המשלב אלמנטים צרפתיים קלאסיים וים תיכוניים, תוך שימוש בחומרי גלם אציליים ושיטות בישול מגוונות היוצרים יחד מטבח עילי. הבקיאות וההעמקה של שף ויקטור גלוגר בקולינריה, האהבה שלו למקצוע, האיכות הבלתי מתפשרת ואהבת האדם שלו מורגשים בכל מנה היוצאת מהמטבח של קלואליס כבר עשור. המוטו שמניע אותו הוא שבישול הינו הגשמה אישית ברמה הגבוהה ביותר והיצירתיות והאיכות בבישול מגיעים בכוח הגילוי ולא בכוח ההמצאה, בכוח החיבור ולא בכוח היומרה.
לשף גלוגר מעל ל-30 שנות ניסיון קולינארי, מתוכן 8 שנות עבודה במסעדות המובילות בצרפת. הוא מוביל ביצירתיות מוקפדת מטבח המשלב אלמנטים צרפתיים קלאסיים וים תיכוניים, תוך שימוש בחומרי גלם אציליים ושיטות בישול מגוונות היוצרים יחד מטבח עילי. הבקיאות וההעמקה של שף ויקטור גלוגר בקולינריה, האהבה שלו למקצוע, האיכות הבלתי מתפשרת ואהבת האדם שלו מורגשים בכל מנה היוצאת מהמטבח של קלואליס כבר עשור. המוטו שמניע אותו הוא שבישול הינו הגשמה אישית ברמה הגבוהה ביותר והיצירתיות והאיכות בבישול מגיעים בכוח הגילוי ולא בכוח ההמצאה, בכוח החיבור ולא בכוח היומרה.