השף-קצב הוותיק מאיר אבו חצירא, דור 3 למשפחת קצבים והבעלים של מסעדת ‘קציצות’ האותנטית בשוק מחנה יהודה. מגיש סדנאות עם שפע בשר טוב ומתכונים לצד יין ושאר פינוקים. כשר בהשגחת הרבנות ירושלים חלק בית יוסף.
- סדנת בשר או סדנת קצבים בת כשעתיים, הכוללת אכילת המטעמים בליווי פיתות, סלטים וכוס יין למשתתף ב-139 ₪ בלבד במקום 300 ₪!
משתתפי הסדנה ילמדו כיצד לפרק, לבשל ולצלות בשר, תוך הכרת החלקים השונים. במהלך הסדנה, המשתתפים ייהנו ויאכלו ממעשי ידיהם בחגיגת בשרים הכוללת אנטרקוט, בשר כבש, נקניקיות מרגז וחזה אווז. הכשרות היא בהשגחת הרבנות ירושלים - חלק בית יוסף.
סדנת בשר וסדנת קצבים במסעדת קציצות כוללת:
הכרת חלקי הבשר
בישול וצליית הבשר
ולסיום, אכילת המטעמים שבושלו בליווי פיתות, סלטים וכוס יין למשתתף!
כל משתתף בסדנה יקבל:
200 גרם אנטרקוט
2 קציצות בשר כבש
2 נקניקיות מרגז
1 שיפוד חזה אווז (מולארד)
בקבוק שתייה קלה (מים מינרליים או סודה)
כוס יין
בסדנת הקצבים המתמקדת בחלקים הפנימיים יקבל כל סועד:
שיפוד נתח קצבים מעולה
שיפוד שקדי עגל
מנת תבשיל בשר ראש בקר בליווי תפוחי אדמה
2 נקניקיות מרגז (מעיים)
בקבוק שתייה קלה (מים מינרליים או סודה)
כוס יין
כל אלה יוגשו ליד פיתות טריות ומגוון סלטי הבית.
הסדנאות מתקיימות בקבוצות קטנות של 6-10 משתתפים.