השף-קצב הוותיק מאיר אבו חצירא, דור 3 למשפחת קצבים והבעלים של מסעדת 'קציצות' האותנטית בשוק מחנה יהודה. מגיש סדנאות עם שפע בשר טוב ומתכונים לצד יין ושאר פינוקים. כשר בהשגחת הרבנות ירושלים חלק בית יוסף.
הסדנה כוללת:
- הכרת הבשרים
- בישול וצליית הבשרים
- פלטת בשר לכל משתתף: 200 גרם אנטרקוט, 2 קציצות בשר כבש, 2 נקניקיות מרגז ושיפוד שומן אווז.
- אכילת המטעמים בליווי פיתות וסלטים
- בקבוק שתייה קלה לכל משתתף
- כוס יין הבית אדום יבש לכל משתתף
- צ'ייסר ערק לכל משתתף
- משך הסדנה: כ-120 דקות
משתתפי הסדנה ילמדו כיצד לפרק, לבשל ולצלות בשר, תוך הכרת החלקים השונים. במהלך הסדנה, המשתתפים ייהנו ויאכלו ממעשי ידיהם בחגיגת בשרים הכוללת אנטרקוט, בשר כבש, נקניקיות מרגז ושיפוד שומן אווז. הכשרות היא בהשגחת הרבנות ירושלים - חלק בית יוסף.
הסדנאות מתקיימות בקבוצות קטנות של 6-10 משתתפים.