בשר מעולה הוא עניין של מומחיות מעודנת ומדויקת, של בחירת הנתח הנכון, חיתוך, אש מדויקת ודאגה אישית לעסיסיות ומידת העשייה של כל נתח ונתח. ארוחת בשרי הפרימיום שלכם ברשת רק בשר - היא בדיוק כזאת. וכשהיין ללא הגבלה, זה מפנק עוד יותר.
ארוחת בשרי פרימיום זוגית כוללת:
ארוחת בשרי פרימיום זוגית כוללת:
-
750 גרם בשרים לזוג:
-250 גרם אנטרקוט או סינטה / פילה בקר
-100 גרם כבד אווז
-150 גרם פילה בקר שאטו
-250 גרם צוריסוס בוטיק / פרגית - תפוחי אדמה אפויים ורוטב הצ'ימיצ'ורי המפורסם של הרשת
- יין הבית (אדום) ללא הגבלה לכל סועד
למימוש בכל סניפי הרשת:
-
סניף סלמה (דרך שלמה 19, ת”א): טלפון 03-6813590
-
סניף רמת החייל (רחוב ראול ולנברג 14 ת”א): טלפון 03-6444822
-
סניף חיפה (שדרות בן-גוריון 15, המושבה הגרמנית): טלפון 04-8551872
-
סניף ראשל"צ (רחוב שמוטקין 10, א.ת. מזרח): טלפון 03-5466547
רשת רק בשר
'רק בשר' - רשת המסעדות שהפכה תוך תקופה קצרה לרשת בשרים מובילה בישראל, בזכות קונספט מכירת הבשרים על פי משקל, האיכות שלהם והמחירים האטרקטיביים. בכל אחד מהסניפים הלקוחות בוחרים את הבשר, קובעים את הגודל ומשלמים לפי המשקל. לרשת ארבעה סניפים. כל סניף מעוטר בשלל אלמנטים כמו ויטרינות, קשתות, מרתפי יין, פינות אינטימיות ותאורה ייחודית. בכל סניף יש עמדה המתופעלת בידי קצב מיומן שמכין את הבשר - 32 סוגים מובחרים מעשה ידי אמן - אל מול עיניהם המשתאות של הסועדים המרותקים. בסניפים ניתן למצוא: נתחים מפתים של אנטרקוט ישראלי, אנטרקוט אורוגוואי, אנטרקוט פרימיום, סטייק סינטה, נתח שייטל, שקדי פרה, צ’וריסוס, פיקאנייה, סטייק טי-בון, פילה רך מיובא או מקומי, צלעות טלה שמנמנות ונתחי קצבים אדמדמים... כל כך הרבה רק בשר.
'רק בשר' - רשת המסעדות שהפכה תוך תקופה קצרה לרשת בשרים מובילה בישראל, בזכות קונספט מכירת הבשרים על פי משקל, האיכות שלהם והמחירים האטרקטיביים. בכל אחד מהסניפים הלקוחות בוחרים את הבשר, קובעים את הגודל ומשלמים לפי המשקל. לרשת ארבעה סניפים. כל סניף מעוטר בשלל אלמנטים כמו ויטרינות, קשתות, מרתפי יין, פינות אינטימיות ותאורה ייחודית. בכל סניף יש עמדה המתופעלת בידי קצב מיומן שמכין את הבשר - 32 סוגים מובחרים מעשה ידי אמן - אל מול עיניהם המשתאות של הסועדים המרותקים. בסניפים ניתן למצוא: נתחים מפתים של אנטרקוט ישראלי, אנטרקוט אורוגוואי, אנטרקוט פרימיום, סטייק סינטה, נתח שייטל, שקדי פרה, צ’וריסוס, פיקאנייה, סטייק טי-בון, פילה רך מיובא או מקומי, צלעות טלה שמנמנות ונתחי קצבים אדמדמים... כל כך הרבה רק בשר.