ברשת שבה הבשר הוא העיקר, מזמינים אתכם להגיע באיזה יום שבא לכם לארוחת שחיתות עם קילו בשרים טריים ומשובחים לבחירתכם.
ארוחה זוגית כוללת:
ארוחה זוגית כוללת:
-
קילו בשרים לבחירה חופשית מהוויטרינה: אנטריקוט ישראלי, צלעות טלה, פילה בקר, המבורגר (250 גרם ליחידה) ועוד (לא כולל כבד אווז).
-
תוספת לכל סועד: תפוחי אדמה אפויים ורוטב צ'ימיצ'ורי
למימוש בכל סניפי הרשת:
-
סניף סלמה (דרך שלמה 19, ת”א): טלפון 03-6813590
-
סניף רמת החייל (רחוב ראול ולנברג 14 ת”א): טלפון 03-6444822
-
סניף חיפה (שדרות בן-גוריון 15, המושבה הגרמנית): טלפון 04-8551872
-
סניף ראשל"צ (רחוב שמוטקין 10, א.ת. מזרח): טלפון 03-5466547
רשת רק בשר
בשר מעולה הוא עניין של מומחיות מעודנת ומדויקת, של בחירת הנתח הנכון, חיתוך, אש מדויקת ודאגה אישית לעסיסיות ומידת העשייה של כל נתח ונתח. בשביל נתח כזה בדיוק יש את ‘רק בשר’ - רשת המסעדות שהפכה תוך תקופה קצרה לרשת בשרים מובילה בישראל, בזכות קונספט מכירת הבשרים על פי משקל, האיכות שלהם והמחירים האטרקטיביים. בכל אחד מהסניפים הלקוחות בוחרים את הבשר, קובעים את הגודל ומשלמים לפי המשקל. לרשת ארבעה סניפים. כל סניף מעוטר בשלל אלמנטים כמו ויטרינות, קשתות, מרתפי יין, פינות אינטימיות ותאורה ייחודית. בכל סניף יש עמדה המתופעלת בידי קצב מיומן שמכין את הבשר - 32 סוגים מובחרים מעשה ידי אמן - אל מול עיניהם המשתאות של הסועדים המרותקים. בסניפים ניתן למצוא: נתחים מפתים של אנטרקוט ישראלי, אנטרקוט אורוגוואי, אנטרקוט פרימיום, סטייק סינטה, נתח שייטל, שקדי פרה, צ’וריסוס, פיקאנייה, סטייק טי-בון, פילה רך מיובא או מקומי, צלעות טלה שמנמנות ונתחי קצבים אדמדמים... כל כך הרבה רק בשר.
בשר מעולה הוא עניין של מומחיות מעודנת ומדויקת, של בחירת הנתח הנכון, חיתוך, אש מדויקת ודאגה אישית לעסיסיות ומידת העשייה של כל נתח ונתח. בשביל נתח כזה בדיוק יש את ‘רק בשר’ - רשת המסעדות שהפכה תוך תקופה קצרה לרשת בשרים מובילה בישראל, בזכות קונספט מכירת הבשרים על פי משקל, האיכות שלהם והמחירים האטרקטיביים. בכל אחד מהסניפים הלקוחות בוחרים את הבשר, קובעים את הגודל ומשלמים לפי המשקל. לרשת ארבעה סניפים. כל סניף מעוטר בשלל אלמנטים כמו ויטרינות, קשתות, מרתפי יין, פינות אינטימיות ותאורה ייחודית. בכל סניף יש עמדה המתופעלת בידי קצב מיומן שמכין את הבשר - 32 סוגים מובחרים מעשה ידי אמן - אל מול עיניהם המשתאות של הסועדים המרותקים. בסניפים ניתן למצוא: נתחים מפתים של אנטרקוט ישראלי, אנטרקוט אורוגוואי, אנטרקוט פרימיום, סטייק סינטה, נתח שייטל, שקדי פרה, צ’וריסוס, פיקאנייה, סטייק טי-בון, פילה רך מיובא או מקומי, צלעות טלה שמנמנות ונתחי קצבים אדמדמים... כל כך הרבה רק בשר.