אוהבים בשר? בואו לשמוע את הסודות הכמוסים של השף הארגנטינאי יונתן רוזן בסדנה חווייתית בה תתנסו בטיפול בבשרים איכותיים ובהכנת הבשר לצלייה בסגנון דרום אמריקאי.
- היכרות עם הנתחים השונים
- הבחנה בין בשר טרי למיושן
- צלייה נכונה וחיתוך
- הכנת רטבים מתאימים
- ארוחה עשירה עם שפע סוגי בשר, טעמים מגוונים ותוספות
-
הסדנאות מתקיימות בימי א' בשעה 19:00 ונמשכות כ-3 שעות
מועדי הסדנאות:
7.7.19
21.7.19
4.8.19
11.8.19
18.8.19
25.8.19
יונתן רוזן - סול קייטרינג דרום אמריקאי
יונתן רוזן למד בארגטינה וכבר כ-20 משמש כשף המתמחה באסאדו. עלה מארגנטינה בשנת 2002. האהבה שלו לאוכל ובישול החלה כבר בגיל חמש. אחרי ויכוחים רבים עם אימא שלו בהם טען שכריך זה לא אוכל, יונתן הלך לסבתא דליה ז”ל וסבא פרדי ז”ל והצהיר שהוא רוצה לבשל. באותה תקופה לסו וסבתו הייתה מסעדה קטנה וסבא צעק לעברו של יונתן “אין בעיה, שטוף תפוחי אדמה”. יונתן לא פעם שמע מסבו את המשפט “מתחילים מלמטה”, משפט המלווה אותו בחייו עד היום ויש לו משמעות רבה עבורו. עברו שנים של חוויות ושעות של בישולים שבהן למד את הסוד החשוב ביותר במטבח - לבשל מהלב.