אוכל הרחוב הכי מושחת בשכונה! ה-Melt Room של השף לירוי קפוזה מציע ערימות של גבינה נוטפת ממגוון סנדוויצ'ים עם שילובים מיוחדים.
הארוחה כוללת:
מנה עיקרית לבחירה לכל סועד.
צ'יפס לכל סועד.
שתייה לבחירה לכל סועד: שליש בירה בבקבוק או פחית שתייה ממשפחת קוקה קולה.
עיקריות לבחירה:
ממגוון מנות הגרילד צ'יז שבתפריט: רובן מלט, פיליצ'יז אסדו, קורדון בלו, בורגר צמחוני, קלאסיק צ'יז, מאק&צ'יז גרילד צ'יז, אונלי מיט וגרילד טבעוני.
מוגש בלחמניה עגולה, צרובה על הפלאנצ'ה עם איולי סרירצ'ה ועלים טריים.
ממגוון מנות הסליידרס שבתפריט: סליידרס אסאדו, סליידרס גבינות וסליידרס טבעוני.
מוגש במיני לחמניות מחוברות, רכות מבפנים ומעט פריכות מבחוץ, משוחות בתערובת שום רוזמרין ונאפות בתנור לפני הגשה.
Melt Room
השף לירוי קפוזה החל את סיפור האהבה שלו עם אוכל בתור מטייל נודד בעולם, בדרום אפריקה, באוסטרליה, בניו-זילנד ועוד... שם נחשף לגישות השונות לבישול דרך המטיילים שחברו אליו לרגעיו במסע. ה-Melt Room הוא מטבח אמריקאי מושחת - תוצאה של חלומו של קפוזה, אשר עבד במשך שנים על הלמידה, הניסיון והדיוק של התבלינים, הטעמים והמרקמים שאסף לאורך הדרך.בנוסף, השף לירוי קפוזה הוא יועץ קולינרי לבתי קפה, מסעדות, חברות ועסקים, להם הוא בונה תפריטים ויוצר מתכונים.