הבית של סדנאות הבישול מציע לכם מגוון סדנאות אפייה וקונדיטוריה מתוקות במיוחד: הן עורכות בין 3 ל-4 שעות, מתאימות גם למי שאין לו ניסיון במטבח ומלאות כיף. לכם רק נותר לבחור וליהנות.
סדנאות לבחירה:
סדנת לחמים - הסדנה מקצועית וכוללת חומר תיאורטי ומעשי ומתאימה לכל מי שאהבתו לבצקים היא אין סופית. תלמדו את יסודות הקמח, עבודה עם שמרים בצורה נכונה, עבודה עם מחמצת פעילה ובצקים בעלי אחוז נוזלים גבוה, עבודה בקמחים מלאים. בסדנה תכינו מחמצת מהירה -כולל הדגמה והסבר מקיף, לחם מחמצת ותוספות בעיצובים שונים, חלת שבת בתוספת קמח כוסמין מלא, פוקצ'ה ירקות בהידרציה גבוהה ולחם דרום אפריקאי בתיבול קמח כוסמת.
סדנאות לבחירה:
סדנת לחמים - הסדנה מקצועית וכוללת חומר תיאורטי ומעשי ומתאימה לכל מי שאהבתו לבצקים היא אין סופית. תלמדו את יסודות הקמח, עבודה עם שמרים בצורה נכונה, עבודה עם מחמצת פעילה ובצקים בעלי אחוז נוזלים גבוה, עבודה בקמחים מלאים. בסדנה תכינו מחמצת מהירה -כולל הדגמה והסבר מקיף, לחם מחמצת ותוספות בעיצובים שונים, חלת שבת בתוספת קמח כוסמין מלא, פוקצ'ה ירקות בהידרציה גבוהה ולחם דרום אפריקאי בתיבול קמח כוסמת.
שוקולד - אוהבי השוקולד זה בשבילכם, סדנה לכל המשפחה על יסודות השוקולד, המפגישה אתכם עם עולם מתוק, וכוללת הסבר מקיף על טימפרור שוקולד. בסדנה תלמדו להכין פרלינים משוקולד בלגי, טמפרור שוקולד על שיש במילוי קרם נוגט, עוגת שוקולד מוגזמת, טראפלס חלבה טבעוני, חטיפי שוקולד נימוחים והתנסות בשוקולד רובי.
קינוחים קלאסיים - סדנה מלאה ברעיונות לקינוחים פשוטים שתמיד מצליחים, מרחיבה את הידע בחומרי גלם ומתאימה לכל המשפחה. תעבדו עם ג'לטין, סוגי קרמל וחיבור נכון של תערובות מוקצפות. בסדנה תכינו סוגי הקצפות מותאמות, קרמל, עוגת טארט טאטאן תפוחים כמו בחלומות, פונדנט שוקולד בלגי מלא בהפתעות, עוגות גבינה פרורים אישיות של פעם בקלאווה מהמטבח צפון אפריקאי
עוגות שמרים - להצליח עם עוגות שמרים כמו בקונדטוריה נחשבת. בסדנה זו תלמדו לייצר בצק קסמים מלא בחמאה והפתעות, ותיחשפו לסודות להצלחה באפיית שמרים דרך ידע תיאורטי רב והתנסות מעשית. בסדנה תכינו סינבון קלאסי, דניש ווניל, קראנץ' שוקולד, שושני שמרים במילוי פרג, כדורי בצק פרמז'ן מלוחים ובאבא או רום (סברינה).
לחם מחמצת מתקדמים - סדנה לימודית שמתאימה לכל מי שאופה ועוסק בתחום, בה תלמדו על סוגי מחמצות ומה החשיבות שכל אחת מהן. ניפגוש קמחי מורשת ונסביר את חשיבותם, נלמד לישה ידנית נכונה. בחלק מהסדנה הלישה מתבצעת באופן ידני. בסדנה תכינו לחמים בעיצובים שונים ושיטות אפיה מתקדמות - לחם קימל של מכולת, לחם כוסמין ובירה שחורה, לחם מלא וגרעיני שיפון.
*סדנת 'מחמצת מתקדמים' מתאימה למי שעבר את סדנת הלחמים של 'מבשלים חוויה'
יתכנו שינויים קלים בתפריטים בהתאם לשיקול השף וזמינות חומרי הגלם - לתפריטים המעודכנים יש ללחוץ כאן.
יתכנו שינויים קלים בתפריטים בהתאם לשיקול השף וזמינות חומרי הגלם - לתפריטים המעודכנים יש ללחוץ כאן.
מבשלים חוויה - הבית של סדנאות הבישול
"מבשלים חוויה" נמצא בבית מגורים ביפו, במתחם מפואר בעל עמודי שיש ורצפות מצוירות שנשמרו מהתקופה העותמנית. במתחם ארבעה חללי אירוח מרהיבים, מרפסת מקסימה, מערכת סאונד מוקפדת, ריהוט של בית וחנייה מסודרת ובחינם. מגוון הסדנאות מתאימות למי שרוצה ללמוד להכין אוכל לא בדיוק כמו של בית אמא; לכל מי שרוצה לשכלל את יכולותיו או יכולותיה במטבח; לחובבי אוכל וקולינריה; למי שאוהב לשחק עם טעמים חדשים וחומרי גלם, וגם למי שעושה את צעדיו הראשונים במטבח. את הסדנאות מנחים שפים מעולים. השתתפות בסדנה תאפשר לכם לצאת לטיולים מפתיעים במחוזות קולינריים מוכרים או חדשים בדרך מאד חווייתית וכיפית.