בבית הנעים של דולב ויאסיה, מתרחש קסם. קוראים לזה Sea nior
דולב ויאסיה אוהבים לארח, להכיר אנשים חדשים ולבשל - את האהבות האלה לקחו צעד אחד קדימה. בבית החדש שלהם מול חוף הים של נתניה, הם מקיימים ארוחות בסגנון בופה של עד 20 אורחים. אתם מוזמנים לטעום מהחוויה הקולינרית הכה ייחודית הזו.
דולב ויאסיה אוהבים לארח, להכיר אנשים חדשים ולבשל - את האהבות האלה לקחו צעד אחד קדימה. בבית החדש שלהם מול חוף הים של נתניה, הם מקיימים ארוחות בסגנון בופה של עד 20 אורחים. אתם מוזמנים לטעום מהחוויה הקולינרית הכה ייחודית הזו.
הארוחה כוללת: מבחר מנות ראשונות, מבחר מנות עיקריות, קינוח, שתייה קלה וחמה לכל סועד.
תפריט הבופה:
-
בר סלטים עשיר - בהרכבה עצמית: מירקות טריים משוק נתניה, ורטבים מצוינים: מלפפונים, עגבניות, בצלים סגולים, חסות, עלי בייבי, גזר, פלפלים אדומים, זיתים, ועוד. דולב חותך הכל במקום, סמוך לזמן התחלת הבופה
-
'שום דבר' - לחם שום נועז: באגט צרפתי טרי טרי, פרוס לפרוסות יפות, ועליהן מטבל שום סודי ביותר, מבוסס חמאת 'PRESIDENT', ומעל כל זה גבינות מוצרלה וקשקבל, תוצרת חוץ
-
פסטות טעימות במיוחד, שדולב למד להכין מהשפים הטובים ביותר:'שמנת אלפרדו' - עם המון יין לבן: פסטה איכותית של ״RUMMO" - אל דנטה ברוטב שמנת, שמכיל חמאה צהובה תוצרת חוץ, שום ובצלים סגולים, פטריות שמפיניון ופטריות פורטבלו. כל הדברים הטובים האלה, עוברים השריה מספר דקות ביין לבן, ונספגים בטעמיו העשירים, ואז מגיעה שמנת שמנה במיוחד, יחד עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל. ואז דולב מקפיץ את הפסטה עם הרוטב. תענוג!'פסטה פומדרו' - עם זוקיני, פטריות, מרווה וטימין: פסטה נהדרת של ״RUMMO" - אל דנטה מוקפצת בתוך רוטב פומדרו, העשוי מעגבניות קצוצות דק-דק של MUTTI, זוקיני, פטריות שמפניון, יין אדום, ולתיבול - מרווה וטימין. ללקק את האצבעות!
-
פטריות הקסם המכושפות - שמפיניון מובחר, קממבר, פסטו הום מייד, המון צנוברים, פרמז'ן, בזיק של שמן זית, המון אהבה, ותנור רותח על 230 מעלות
-
קינוח לכל סועד
-
במהלך הארוחה מוגשים מי נביעות באופן חופשי
-
שתייה לבחירה לכל סועד: בקבוק זכוכית אישי קוקה קולה או סודה
-
שתייה חמה לבחירה לכל סועד: אספרסו או תה
Sea nior
"ממש כמו באגדות, ובסרטים הגדולים שהוליווד ידעה, נסיבות חיים לא פשוטות ולא קלות, הפגישו ביני לבין יאסיה. מהמפגש הזה נוצרה חברות גדולה, אהבה אינסופית, והצעת נישואין מרגשת.
כמו כל זוג צעיר בתחילת דרכו, חיפשנו את העיסוק שיגשים את עצמנו ואת שאיפותינו. אמא שלי מעולם לא בישלה לי ולאחי כשהיינו ילדים. מה שגרם לי לתפוס את המושכות כבר בגיל 9, להכנס למטבח ולהתחיל לבשל. עברו כמעט 24 שנים מאז, וכמעט כל יום אני לומד משהו חדש. גם מבישולים לחבריי וליאסיה כמובן, וגם מטיפים של שפים גדולים. בישול מבחינתי הוא החיים והאושר.
כמו כל זוג צעיר בתחילת דרכו, חיפשנו את העיסוק שיגשים את עצמנו ואת שאיפותינו. אמא שלי מעולם לא בישלה לי ולאחי כשהיינו ילדים. מה שגרם לי לתפוס את המושכות כבר בגיל 9, להכנס למטבח ולהתחיל לבשל. עברו כמעט 24 שנים מאז, וכמעט כל יום אני לומד משהו חדש. גם מבישולים לחבריי וליאסיה כמובן, וגם מטיפים של שפים גדולים. בישול מבחינתי הוא החיים והאושר.
אני ויאסיה מאוד אוהבים לארח, ולהכיר אנשים חדשים. יש לנו בית חדש ממש במרחק פסיעה מהים, בנתניה. ומהשילוש הקדוש הזה, נולד הרעיון להקים את המיזם המיוחד הזה - סיניור."
ביקורות מעמוד הפייסבוק של Sea nior:
"חוויה קולינרית מגניבה! אוכל טעים ברמה של מסעדת שף ואירוח מחמם ומפנק."
"מקום מדהים! אוכל מדהים והמארח מדהים ואכפתי ומוודא שאתם נהנים ולא חסר לכם כלום!"
".Amazing food, awesome company. I recommend completely"