אוהבים מאפים וקינוחים אבל לא יודעים מאיפה להתחיל? ללמוד את כל השלבים לאפייה נכונה במגוון סדנאות לבחירה. יחס אישי וטיפים מוצלחים שישאירו את האורחים שלכם עם טעם מתוק.
-
סדנת עוגיות/עוגות בחושות - שובר ליחיד ב-249 ₪ במקום 350 ₪
-
סדנת עוגיות/עוגות בחושות - שובר לזוג ב-495 ₪ במקום 700 ₪
מה מתחשק לכם לאפות?
-
סדנת עוגיות: ללמוד להכין עוגיות חלווה, עוגיות שוקולד צ'יפס בייגלה, עוגיות מושלגות בטעם אוריאו ושושני מרנג. כמו כן יילמדו שיטות שונות להכנת עוגיות - קראמ'ז וסבלז, איך לשחק עם טעמים ועוד.
משך הסדנה: כ-3 שעות. -
סדנת עוגות בחושות: ללמוד להכין עוגת מייפל, עוגת שוקולד צ'יפס לבן ופירות יער, עוגת ריבת חלב ועוגת אספרסו. כמו כן תלמדו על השיטות להכנת סוגים שונים של עוגת בחושות, על הקצפה נכונה של ביצים, ערבוב נכון ועוד.
משך הסדנה: כ-4 שעות.
* מינימום 4 משתתפים ומקסימום 10 משתתפים בסדנה
העוגות של נעה
נעה עינת היא קונדיטורית בוגרת בית הספר הגבוה לקולינריה "בישולים", שהתחילה את הרומן שלה עם אפייה כבר בגיל 12. כיום היא מכהנת כשף קונדיטורית ב"וויסקי בר מוזיאון" שבמתחם שרונה תל אביב ובעלת בלוג אפייה. היא השתתפה בעשרות תחרויות אפייה ועבדה במגוון קונדיטוריות, ביניהן "דלאל" ואף לקחה חלק בתוכניות אפייה בערוץ האוכל, בערוץ 10 ובתוכנית "הכי טעים שיש" עם יונתן רושפלד וחיים כהן. בסדנאות שלה מבקשת נעה להעביר את הידע שרכשה ואת אהבתה לאפייה, גם לאלה שחוששים להתחיל. במהלך הסדנאות תיהנו מחוויה עם יחס אישי, תקבלו כלים לאפייה נכונה ומה שבטוח - החשק להיכנס למטבח רק יגבר.