אוהבים מאפים וקינוחים אבל לא יודעים מאיפה להתחיל? הסדנאות של הקונדיטורית נעה עינת תוכננו במיוחד עבורכם.
-
סדנת מלוחים: ללמוד להכין פיצות ופוקצ'ות, פחזניות מוצרלה ופרמזן ולחמניות זעתר.
כמו כן תלמדו שיטות שונות להכנת בצק מושלם לפיצות ולפוקצ'ות, פחזניות מעלפות, לחמניות עם טריק מפתיע ובורקיטס רכים-רכים.
משך הסדנה: כ-4 שעות. - סדנת קינוחים: ללמוד להכין קרמבו אמיתית, פחזניות במילוי מסקרפונה, מוס שוקולד לבן וגבינה מעלף לאירוח.
כמו כן תלמדו כיצד לעבוד עם בצק פריך, סוגי מרנג ואיך להכין ציפוי שוקולד, בצק רבוך שטרוייזלים ועוד.
משך הסדנה: כ-4 שעות
העוגות של נעה
נעה עינת היא קונדיטורית בוגרת בית הספר הגבוה לקולינריה "בישולים", שהתחילה את הרומן שלה עם אפייה כבר בגיל 12. כיום היא מכהנת כשף קונדיטורית ב"וויסקי בר מוזיאון" שבמתחם שרונה תל אביב ובעלת בלוג אפייה. היא השתתפה בעשרות תחרויות אפייה ועבדה במגוון קונדיטוריות, ביניהן "דלאל" ואף לקחה חלק בתוכניות אפייה בערוץ האוכל ובערוץ 10, במשחקי השף בערוץ 13 ובתוכנית "הכי טעים שיש" עם יונתן רושפלד וחיים כהן. בסדנאות שלה מבקשת נעה להעביר את הידע שרכשה ואת אהבתה לאפייה, גם לאלה שחוששים להתחיל. במהלך הסדנאות תיהנו מחוויה עם יחס אישי, תקבלו כלים לאפייה נכונה ומה שבטוח - החשק להיכנס למטבח רק יגבר.
מרוצים וממליצים בעמוד הפייסבוק:
"וואו, אחת הסדנאות הטובות שהייתי! הרבה סבלנות, יחס מהמם ואוכל משובח. התפוצצנו"
"וואו, וואו אישה מדהימה והסדנה פשוט מושלמת. מחכה לעוד סדנאות. תודה על היחס המהמם"
"עברנו סדנת אפיה מדהימה עם נעה! הסדנה היתה טעימה, מקצועית, נעימה והיא הדריכה ולימדה אותנו בצורה סבלנית ומהממת. מומלץ בחום!"
"הײתה סדנה מהממת, נהנתי מכל רגע... תודה על הסבלנות האינסופית לשאלות, הטיפים המועילים והרצון לעזור, את מקצוענית אמיתית, קשובה, אכפתית ופשוט מהממת."