באזור
תל אביב
פתח/סגור תפריט
תל אביב
ירושלים
חיפה והקריות
ראשון לציון והסביבה
אשדוד- אשקלון
הרצליה- רמת השרון
חולון- בת ים
נתניה והסביבה
רעננה-כפ"ס- הוד השרון
זכרון- חדרה-בנימינה
רחובות- נס ציונה
אילת
רמת גן- גבעתיים- בני ברק
פתח תקווה
כרמיאל נהריה והגליל המערבי
באר שבע
עפולה והעמקים
מודיעין- שוהם
הכנרת ורמת הגולן
בקעת אונו
תל אביב
מיקום
פירוט המוצר

סדנת אפייה - העוגות של נעה, קריית אונו

סדנת קינוחים או סדנת מלוחים עם הקונדיטורית נעה עינת החל מ-299 ₪ במקום 369 ₪, גם בשישי

אוף, פספסת את הדיל הזה...

בקטנה! יש עוד מבחר גדול של סדנאות בישול כאן למטה

אוף, פספסת את הדיל הזה...

  • מחיר מלא 369
  • מחיר גרו 299
  • נקנו 4+
2 סדנת אפייה - העוגות של נעה, קריית אונו
3 סדנת אפייה - העוגות של נעה, קריית אונו
4 סדנת אפייה - העוגות של נעה, קריית אונו
5 סדנת אפייה - העוגות של נעה, קריית אונו
6 סדנת אפייה - העוגות של נעה, קריית אונו
7 סדנת אפייה - העוגות של נעה, קריית אונו
8 סדנת אפייה - העוגות של נעה, קריית אונו
9 סדנת אפייה - העוגות של נעה, קריית אונו
10 סדנת אפייה - העוגות של נעה, קריית אונו
11 סדנת אפייה - העוגות של נעה, קריית אונו
1 סדנת אפייה - העוגות של נעה, קריית אונו

סדנת אפייה - העוגות של נעה, קריית אונו

סדנת קינוחים או סדנת מלוחים עם הקונדיטורית נעה עינת החל מ-299 ₪ במקום 369 ₪, גם בשישי
מחיר
299
 
שווי
369
 
אזל המלאי
מחיר
545
 
שווי
680
 
אזל המלאי
מחיר
549
 
שווי
680
 
אזל המלאי
מחיר 299
19% הנחה
נקנו 4+
פג תוקף
בקצרה
סדנאות אפייה לבחירה בקרית אונו: סדנת קינוחים או סדנת מלוחים, גם בשישי.
תיאור העסקה
אוהבים מאפים וקינוחים אבל לא יודעים מאיפה להתחיל? הסדנאות של הקונדיטורית נעה עינת תוכננו במיוחד עבורכם.
  • סדנת מלוחים: ללמוד להכין פיצות ‬ופוקצ'ות, פחזניות מוצרלה ופרמזן ולחמניות זעתר.
    כמו כן תלמדו שיטות שונות להכנת בצק מושלם לפיצות ולפוקצ'ות, פחזניות מעלפות, לחמניות עם טריק מפתיע ובורקיטס רכים-רכים.
    משך הסדנה: כ-4 שעות.
  • סדנת קינוחים: ללמוד להכין קרמבו אמיתית, פחזניות במילוי מסקרפונה, מוס שוקולד לבן וגבינה מעלף לאירוח.
    כמו כן תלמדו כיצד לעבוד עם בצק פריך, סוגי מרנג ואיך להכין ציפוי שוקולד, בצק רבוך שטרוייזלים ועוד.
    ​משך הסדנה: כ-4 שעות

העוגות של נעה

נעה עינת היא ‬קונדיטורית‭ ‬בוגרת‭ ‬בית הספר הגבוה לקולינריה "‬בישולים", שהתחילה את הרומן שלה עם אפייה כבר בגיל 12. כיום היא מכהנת כשף קונדיטורית ב"וויסקי בר מוזיאון" שבמתחם שרונה תל אביב ובעלת בלוג אפייה. היא השתתפה בעשרות תחרויות אפייה ועבדה במגוון קונדיטוריות, ביניהן "דלאל" ואף לקחה חלק בתוכניות אפייה בערוץ האוכל ובערוץ 10, במשחקי השף בערוץ 13 ובתוכנית "הכי טעים שיש" עם יונתן רושפלד וחיים כהן. בסדנאות שלה מבקשת נעה להעביר את הידע שרכשה ואת אהבתה לאפייה, גם לאלה שחוששים להתחיל. במהלך הסדנאות תיהנו מחוויה עם יחס אישי, תקבלו כלים לאפייה נכונה ומה שבטוח - החשק להיכנס למטבח רק יגבר.
 
מרוצים וממליצים בעמוד הפייסבוק:
"וואו, אחת הסדנאות הטובות שהייתי! הרבה סבלנות, יחס מהמם ואוכל משובח. התפוצצנו" 
"וואו, וואו אישה מדהימה והסדנה פשוט מושלמת. מחכה לעוד סדנאות. תודה על היחס המהמם" 
"עברנו סדנת אפיה מדהימה עם נעה! הסדנה היתה טעימה, מקצועית, נעימה והיא הדריכה ולימדה אותנו בצורה סבלנית ומהממת. מומלץ בחום!" 
"הײתה סדנה מהממת, נהנתי מכל רגע... תודה על הסבלנות האינסופית לשאלות, הטיפים המועילים והרצון לעזור, את מקצוענית אמיתית, קשובה, אכפתית ופשוט מהממת." 

נעה עינת – סדנאות אפיה
האותיות הקטנות
  • השובר בתוקף עד 60 ימים ממועד רכישתו
  • ניתן לממש בימים ובשעות: א'-ה' 9:00-18:00 ו' 09:00-13:00 - לפי לוח הסדנאות המתעדכן באתר בית העסק  
    על בסיס מקום פנוי ובתיאום מראש בטלפון: 054-7271122
  • מימוש של שובר אחד לאדם / לזוג - לפי השובר שנרכש
    על בסיס מקום פנוי
    מינימום 4 משתתפים ומקסימום 10 משתתפים בסדנה
  • בהשגחת צוהר
  • שובר ה-GROO יהיה זמין בתום הרכישה תחת 'החשבון שלי'
  • ​בית העסק הינו אחראי בלעדי לאיכות, טיב וטיפול במוצרים ושירותים שפורסמו
1
העוגות של נעה
הנשיא 59 קריית אונו