אוהבים עוגות שמרים ומאפים אבל לא יודעים מאיפה להתחיל? הסדנאות של הקונדיטורית נעה עינת תוכננו במיוחד עבורכם.
-
סדנת שמרים: ללמוד להכין עוגות שמרים במילויים שונים, סינרולים במילוי קינמון וגביניות רכות-רכות. כמו כן, תלמדו להכין מגוון סוגי בצקי שמרים שונים, סוגי התפחות, אפייה נכונה וטיפים לזירוז התהליך.
משך הסדנה: כ-4 שעות.
העוגות של נעה
נעה עינת היא קונדיטורית בוגרת בית הספר הגבוה לקולינריה "בישולים", שהתחילה את הרומן שלה עם אפייה כבר בגיל 12. כיום היא מכהנת כשף קונדיטורית ב"וויסקי בר מוזיאון" שבמתחם שרונה תל אביב ובעלת בלוג אפייה. היא השתתפה בעשרות תחרויות אפייה ועבדה במגוון קונדיטוריות, ביניהן "דלאל" ואף לקחה חלק בתוכניות אפייה בערוץ האוכל ובערוץ 10, במשחקי השף בערוץ 13 ובתוכנית "הכי טעים שיש" עם יונתן רושפלד וחיים כהן. בסדנאות שלה מבקשת נעה להעביר את הידע שרכשה ואת אהבתה לאפייה, גם לאלה שחוששים להתחיל. במהלך הסדנאות תיהנו מחוויה עם יחס אישי, תקבלו כלים לאפייה נכונה ומה שבטוח - החשק להיכנס למטבח רק יגבר.
מרוצים וממליצים בעמוד הפייסבוק:
"וואו, אחת הסדנאות הטובות שהייתי! הרבה סבלנות, יחס מהמם ואוכל משובח. התפוצצנו"
"וואו, וואו אישה מדהימה והסדנה פשוט מושלמת. מחכה לעוד סדנאות. תודה על היחס המהמם"
"עברנו סדנת אפיה מדהימה עם נעה! הסדנה היתה טעימה, מקצועית, נעימה והיא הדריכה ולימדה אותנו בצורה סבלנית ומהממת. מומלץ בחום!"
"הײתה סדנה מהממת, נהנתי מכל רגע... תודה על הסבלנות האינסופית לשאלות, הטיפים המועילים והרצון לעזור, את מקצוענית אמיתית, קשובה, אכפתית ופשוט מהממת."
סדנת שמרים: ללמוד להכין עוגות שמרים במילויים שונים, סינרולים במילוי קינמון וגביניות רכות-רכות. כיצד להכין מגוון סוגי בצקי שמרים שונים, סוגי ההתפחות, אפייה נכונה וטיפים לזירוז התהליך.
משך הסדנה: כ-4 שעות.
משך הסדנה: כ-4 שעות.