חולמים לאפות ולא יודעים מאיפה להתחיל? מוזמנים לסדנה מעשית שווה במיוחד של הקונדיטורית נעה עינת בוגרת בית הספר בישולים ובמסגרתה תלמדו את סודות האפייה ותצאו הביתה עם קופסה מלאה בתוצרים שלכם. היכון, הכן, בייק!
השובר כולל:
השתתפות בסדנת מאפי שמרים מתוקים / מלוחים ליחיד או לזוג - בהתאם לשובר הנרכש.
מה משך כל סדנה? שעתיים
כמה משתתפים בסדנה? מינימום 8 משתתפים
סדנאות לבחירה:
סדנת מאפי שמרים מתוקים
מה לומדים? איך עובדים עם שמרים ואילו סוגים יש, מהי שיטת האפייה הנכונה ביותר, מתי כדאי להקפיא בצק שמרים וכיצד מתפיחים בצורה הכי נכונה.
מה אופים? מאפה אגוזי פקאן ומאפה קראנץ' שוקולד.
הסדנה מתאימה לאופים ואופות חדשים ומנוסים גם יחד.
סדנת מאפי שמרים מלוחים
מה לומדים? איך עובדים עם שמרים ואילו סוגים יש, מהי שיטת האפייה הנכונה ביותר, מתי כדאי להקפיא בצק שמרים וכיצד מתפיחים בצורה הכי נכונה.
מה אופים? לחמניות שום בזיליקום ופרמז'ן ומקלות בייגלה.
העוגות של נעה
נעה עינת היא קונדיטורית בוגרת בית הספר הגבוה לקולינריה "בישולים", שהתחילה את הרומן שלה עם אפייה כבר בגיל 12. כיום היא מכהנת כשף קונדיטורית ב"וויסקי בר מוזיאון" שבמתחם שרונה תל אביב ובעלת בלוג אפייה. היא השתתפה בעשרות תחרויות אפייה ועבדה במגוון קונדיטוריות, ביניהן "דלאל" ואף לקחה חלק בתוכניות אפייה בערוץ האוכל, בערוץ 10 ובתוכנית "הכי טעים שיש" עם יונתן רושפלד וחיים כהן. בסדנאות שלה מבקשת נעה להעביר את הידע שרכשה ואת אהבתה לאפייה, גם לאלה שחוששים להתחיל. במהלך הסדנאות תיהנו מחוויה עם יחס אישי, תקבלו כלים לאפייה נכונה ומה שבטוח - החשק להיכנס למטבח רק יגבר. הסדנאות מתקיימות בבית סדנאות בקריית אונו, כמו כן, למקום יש השגחת צהר.
השובר כולל:
השתתפות בסדנת מאפי שמרים מתוקים / מלוחים ליחיד או לזוג - בהתאם לשובר הנרכש.
מה משך כל סדנה? שעתיים
כמה משתתפים בסדנה? מינימום 8 משתתפים
סדנאות לבחירה:
סדנת מאפי שמרים מתוקים
מה לומדים? איך עובדים עם שמרים ואילו סוגים יש, מהי שיטת האפייה הנכונה ביותר, מתי כדאי להקפיא בצק שמרים וכיצד מתפיחים בצורה הכי נכונה.
מה אופים? מאפה אגוזי פקאן ומאפה קראנץ' שוקולד.
הסדנה מתאימה לאופים ואופות חדשים ומנוסים גם יחד.
סדנת מאפי שמרים מלוחים
מה לומדים? איך עובדים עם שמרים ואילו סוגים יש, מהי שיטת האפייה הנכונה ביותר, מתי כדאי להקפיא בצק שמרים וכיצד מתפיחים בצורה הכי נכונה.
מה אופים? לחמניות שום בזיליקום ופרמז'ן ומקלות בייגלה.
העוגות של נעה
נעה עינת היא קונדיטורית בוגרת בית הספר הגבוה לקולינריה "בישולים", שהתחילה את הרומן שלה עם אפייה כבר בגיל 12. כיום היא מכהנת כשף קונדיטורית ב"וויסקי בר מוזיאון" שבמתחם שרונה תל אביב ובעלת בלוג אפייה. היא השתתפה בעשרות תחרויות אפייה ועבדה במגוון קונדיטוריות, ביניהן "דלאל" ואף לקחה חלק בתוכניות אפייה בערוץ האוכל, בערוץ 10 ובתוכנית "הכי טעים שיש" עם יונתן רושפלד וחיים כהן. בסדנאות שלה מבקשת נעה להעביר את הידע שרכשה ואת אהבתה לאפייה, גם לאלה שחוששים להתחיל. במהלך הסדנאות תיהנו מחוויה עם יחס אישי, תקבלו כלים לאפייה נכונה ומה שבטוח - החשק להיכנס למטבח רק יגבר. הסדנאות מתקיימות בבית סדנאות בקריית אונו, כמו כן, למקום יש השגחת צהר.