17.7.19 ערב יינן במסעדת רק בשר, סניף דרך שלמה 19, תל אביב:
-
יינן שילווה את הערב עם הסבר על סוגי היין השונים
-
יין משובח ללא הגבלה
-
ארוחה זוגית עשירה הכוללת מנות ראשונות, בשר פרימיום, שתייה קלה וקינוחים
-
הטבה מיוחדת לרוכשי השובר: חברות זוגית במועדון רשת רק בשר
תפריט הארוחה:
מבחר יינות משובח ללא הגבלה יוגש במהלך הארוחה
-
התססה פראית קברנה
-
ריחן אסמבלאג'
-
רכסים דישון
-
פרי ראן שרדונה
מנות ראשונות למרכז השולחן
-
פוקצ'ות במגוון טעמים
-
סלט עשבי תיבול
-
קרפצ'יו פילה בקר
-
סלט גבעת עלי רוקט
-
חציל בלאדי קלוי בטחינה
מנות עיקריות לכל סועד
-
300 גרם אנטריקוט משובח
-
200 גרם אסאדו מעושן
-
100 גרם סינטה מעושנת
-
רבע עוף מעושן
מיקס מיני קינוחים למרכז השולחן
שתייה קלה לבחירה לכל סועד
-
תפוזים / לימונדה
רשת רק בשר
בשר מעולה הוא עניין של מומחיות מעודנת ומדויקת, של בחירת הנתח הנכון, של חיתוך, של אש מדויקת ודאגה אישית לעסיסיות ומידת העשייה של כל נתח ונתח. בשביל נתח כזה בדיוק יש את ‘רק בשר’ - רשת המסעדות שהפכה תוך תקופה קצרה לרשת בשרים מובילה בישראל, בזכות קונספט מכירת הבשרים על פי משקל, האיכות שלהם והמחירים האטרקטיביים. בכל אחד מהסניפים הלקוחות בוחרים את הבשר, קובעים את הגודל ומשלמים לפי המשקל. לרשת ארבעה סניפים. כל סניף מעוטר בשלל אלמנטים כמו ויטרינות, קשתות, מרתפי יין, פינות אינטימיות ותאורה ייחודית. בכל סניף יש עמדה המתופעלת בידי קצב מיומן, שמכין את הבשר - 32 סוגים מובחרים מעשה ידי אמן - אל מול עיניהם המשתאות של הסועדים המרותקים. בסניפים ניתן למצוא: נתחים מפתים של אנטרקוט ישראלי, אנטרקוט אורוגוואי, אנטרקוט פרימיום, סטייק סינטה, נתח שייטל, שקדי פרה, צ’וריסוס, פקאנייה, סטייק טי-בון, פילה רך מיובא או מקומי, צלעות טלה שמנמנות, נתחי קצבים אדמדמים... כל כך הרבה רק בשר.
בשר מעולה הוא עניין של מומחיות מעודנת ומדויקת, של בחירת הנתח הנכון, של חיתוך, של אש מדויקת ודאגה אישית לעסיסיות ומידת העשייה של כל נתח ונתח. בשביל נתח כזה בדיוק יש את ‘רק בשר’ - רשת המסעדות שהפכה תוך תקופה קצרה לרשת בשרים מובילה בישראל, בזכות קונספט מכירת הבשרים על פי משקל, האיכות שלהם והמחירים האטרקטיביים. בכל אחד מהסניפים הלקוחות בוחרים את הבשר, קובעים את הגודל ומשלמים לפי המשקל. לרשת ארבעה סניפים. כל סניף מעוטר בשלל אלמנטים כמו ויטרינות, קשתות, מרתפי יין, פינות אינטימיות ותאורה ייחודית. בכל סניף יש עמדה המתופעלת בידי קצב מיומן, שמכין את הבשר - 32 סוגים מובחרים מעשה ידי אמן - אל מול עיניהם המשתאות של הסועדים המרותקים. בסניפים ניתן למצוא: נתחים מפתים של אנטרקוט ישראלי, אנטרקוט אורוגוואי, אנטרקוט פרימיום, סטייק סינטה, נתח שייטל, שקדי פרה, צ’וריסוס, פקאנייה, סטייק טי-בון, פילה רך מיובא או מקומי, צלעות טלה שמנמנות, נתחי קצבים אדמדמים... כל כך הרבה רק בשר.