חגיגת בשרים אמיתית עם שובר פתוח לזוג למימוש על התפריט המגוון של מסעדת ריבס הכשרה.
מנות לדוגמא מתפריט הראשונות:
- קרפצ'יו פילה בקר - בשמן זית בלסמי, מלח ופלפל בליווי צנוברים, ברוסקטות וסלט עלים עדין
- פטה כבד - עם ריבת בצל, בוטנים קלויים ושרי בליווי צנימים
- קרפצ'יו סלמון - בליווי קונפי שום, בלסמי, מלח, פלפל, שמן זית, לימון, צלפים וברוסקטות
- קרפצ'יו סלק - עם שמן זית, לימון, מלח ים, פלפל גרוס ובוטנים קלויים בליווי ברוסקטות
- סיגר קריספי - ממולא שקדי עגל ואנטריקוט על מצע סלסה ורודה, פסטו וטחינה לבנונית
מנות לדוגמא מתפריט העיקריות:
- סטייק אנטרקוט - מיושן לפי בחירה לצד ירקות על הגריל וצ'ימיצ'ורי 300 גרם | 400 גרם | 500 גרם
- סטייק סינטה - בליווי רוטב יין אדום (250 גרם)
- כבד אווז - מוגש עם ריבת בצל, אגס שיכור וקרוסטיני לחם כפרי (200 גרם)
- מיקס ריבס - סטייק פרגית, שיפוד אנטרקוט, קציצות קבב טלה ונקניקיות מרגז פיקנטיות (300 גרם)
- מניפות אנטרקוט 200 גרם
- סטייק פרגית
מסעדת ריבס
מסעדת ריבס הכשרה מציעה לכם חגיגת בשרים אמיתית באווירה ייחודית. את מרכז תשומת הלב תופסים בשרים מעוררי תאווה, שנעים בין טעמים קלאסיים לטוויסטים עכשוויים. ריבס עוצבה בקפידה ע''י האדריכל דוד בניזרי, תוך שימת דגש על יצירת אווירה מוקפדת אך מזמינה. שטח הפנים הרחב של המסעדה מחולק לשלושה מתחמי אירוח המכילים יחדיו 200 מקומות ישיבה: החלל המרכזי, חדר פרטי VIP המיועד ל-40 סועדים ופטיו מאיר פנים. התפריט העשיר של ריבס נותן מקום של כבוד לווריאציות רבות של בשרים, המתאימות לכל כיס וטעם - אפשר למצוא נתחי אנטרקוט מיושנים, סינטה עסיסית וכמובן את מנות הדגל: צלעות עסיסיות במגוון גרסאות. לצידם מככבים סלטי הבית, פטה כבד, קרפצ'יו פילה ומנות ראשונות נוספות.
מסעדת ריבס הכשרה מציעה לכם חגיגת בשרים אמיתית באווירה ייחודית. את מרכז תשומת הלב תופסים בשרים מעוררי תאווה, שנעים בין טעמים קלאסיים לטוויסטים עכשוויים. ריבס עוצבה בקפידה ע''י האדריכל דוד בניזרי, תוך שימת דגש על יצירת אווירה מוקפדת אך מזמינה. שטח הפנים הרחב של המסעדה מחולק לשלושה מתחמי אירוח המכילים יחדיו 200 מקומות ישיבה: החלל המרכזי, חדר פרטי VIP המיועד ל-40 סועדים ופטיו מאיר פנים. התפריט העשיר של ריבס נותן מקום של כבוד לווריאציות רבות של בשרים, המתאימות לכל כיס וטעם - אפשר למצוא נתחי אנטרקוט מיושנים, סינטה עסיסית וכמובן את מנות הדגל: צלעות עסיסיות במגוון גרסאות. לצידם מככבים סלטי הבית, פטה כבד, קרפצ'יו פילה ומנות ראשונות נוספות.