באזור
תל אביב
פתח/סגור תפריט
תל אביב
ירושלים
חיפה והקריות
ראשון לציון והסביבה
אשדוד- אשקלון
הרצליה- רמת השרון
חולון- בת ים
נתניה והסביבה
רעננה-כפ"ס- הוד השרון
זכרון- חדרה-בנימינה
רחובות- נס ציונה
אילת
רמת גן- גבעתיים- בני ברק
פתח תקווה
כרמיאל נהריה והגליל המערבי
באר שבע
עפולה והעמקים
מודיעין- שוהם
הכנרת ורמת הגולן
בקעת אונו
תל אביב
מיקום
פירוט המוצר

סדנת שוקולד במושב עין ורד

אוף, פספסת את הדיל הזה...

בקטנה! יש עוד מבחר גדול של ייעוץ, קורסים וסדנאות כאן למטה

אוף, פספסת את הדיל הזה...

  • מחיר מלא 240
  • מחיר גרו 148
  • נקנו 1705+
2 סדנת שוקולד במושב עין ורד
3 סדנת שוקולד במושב עין ורד
4 סדנת שוקולד במושב עין ורד
5 סדנת שוקולד במושב עין ורד
6 סדנת שוקולד במושב עין ורד
7 סדנת שוקולד במושב עין ורד
1 סדנת שוקולד במושב עין ורד

סדנת שוקולד במושב עין ורד

מחיר
148
 
שווי
240
 
אזל המלאי
מחיר
149
 
שווי
240
 
אזל המלאי
מחיר 148
(44)
38% הנחה
נקנו 1705+
אזל המלאי
בקצרה
סדנה בת 3 שעות מתוקות במהלכן תלמדו להכין שוקולד מהשוקולטיירית המקצועית לימור דרוקר.
תיאור העסקה
תשעה מתוך כל עשרה אנשים אוהבים שוקולד, העשירי תמיד משקר… אז למה לא ללמוד לעשות זאת בעצמכם? רק בזהירות, אתם יכולים להתמכר…
השתתפות ליחיד בסדנת שוקולד בת שלוש שעות אצל "שרינה שוקולד".

סדנת שוקולד
בלב אזור הפרדסים קיים עולם מופלא של שוקולד, המשמש כמרכז מבקרים. במרכז המבקרים הגדול והמרווח “שרינה שוקולד” מתקיימות סדנאות שוקולד באווירה כפרית ומזמינה. 
הסדנה מתחילה בביקור בחממה של עצי קקאו , צפייה בסרט על עולם השוקולד וסקירה של תהליך ייצור השוקולד בליווי טעימות. בהמשך נכין טראפלס ופרלינים, לצורך הכנת הטראפלס נכין גנאש משוקולד ושמנת במגוון טעמים כגון: ליקר, אגוזים, מחית פירות ותבלינים שונים. לאחר מכן נצפה את הטראפלס בקקאו, אגוזי לוז בקרמל, שקדים טחונים וכו’… 
לפני הכנת הפרלינים יינתן הסבר ויודגם תהליך ה’טמפרינג’ החיוני לעבודה עם שוקולד. לאחר מכן נכין פרלינים במילוי טעמים שונים תוך הכרת שיטות העבודה עם תבניות ייחודיות. השוקולד בו נשתמש הינו בלגי, מתוצרת CALLEBAUT. לקראת סיום הסדנה נכין שוקולד בצורות שונות באמצעות שקיות זילוף. במהלך הסדנה נהנה מפונדו שוקולד עם מגוון פירות העונה. 
כל המוצרים שיוכנו בסדנה יארזו באריזות מתנה ויינתנו למשתתפים בסיומה. משך הסדנה כ-3 שעות. 

"שרינה שוקולד"
השוקולטיירית המנוסה לימור דרוקר שמעבירה את הסדנה התגוררה במשך מספר שנים באירופה וזכתה לעבוד אצל טובי יצרני השוקולד בבלגיה, צרפת וארה"ב. ה"תקופה האירופית" השפיעה רבות על הסטנדרטים הגבוהים ותשומת הלב לפרטים החשובים כגון: עיצוב, יופי וטעם משובח.

שרינה שוקולד
האותיות הקטנות
  • השובר בתוקף עד 6 חודשים ממועד רכישתו
  • ניתן לממש את השוברים בכל אחד ממועדי הסדנאות המתפרסמות באתר החברה 
  • בתיאום מראש בלבד בטלפון077-5255370
  • קיום הסדנה מותנה במינימום של 4 נרשמים
  • המקום כשר
  • הסדנאות מתקיימות ברחוב ההדרים 9, עין ורד (שרינה שוקולד ב-WAZE) 
  • ​בית העסק הנו אחראי בלעדי לאיכות, טיב וטיפול במוצרים ושירותים שפורסמו ולמידע המוצג אודותיהם במודעה זאת
  • מהו המחיר המחוק
  • מדיניות ביטולים ודמי ביטול
1
שרינה שוקולד
הדרים, עין ורד