לקצוץ, לתבל, למלא, לבשל, לטעום - ולהתענג על כל ביס. סדנה ליחיד או לזוד שתלמד אתכם איך מכינים את הממולאים המושלמים:
מה מכינים?
פלפלים ממולאים עם בורגול, עשבי תיבול ורוטב עגבניות.
פלפלים ממולאים עם בורגול, עשבי תיבול ורוטב עגבניות.
כרוב ממולא באורז, תבלינים, שמיר ורוטב צהבהב מהמם.
בצל ממולא אורז ובשר טחון ברוטב קינמון וכמון.
חצילים ממולאים בשר וירקות ברוטב אדום.
בנוסף הסדנה כוללת:
בנוסף הסדנה כוללת:
חומרים אשר יסופקו ע"י מעבירת הסדנה.
חוברת מתכונים לכל משתתף.
המשתתפים יקבלו הביתה המנות שהכינו בסדנה.
משך הסדנה: כשעתיים.
*עד 9 משתתפים בסדנה.
בישולים 4U
שף קונדיטור ליאת חרותי נולדה וגדלה במשפחה שאוכל בה הוא אהבה, חיבור, תשוקה ומשפחתיות. בגיל צעיר מאוד היא עשתה היא צעדיה הראשונים במטבח וכבר אחרי השירות הצבאי פתחה את העסק הראשון שלה בתל אביב: "המעדנייה של ליאת". ליאת מאמינה שארוחה טובה מתחילה בחומרי גלם איכותיים וממשיכה עם מגע אישי ואסתטיקה. בסדנת האירוח השמרים והאפייה שלה היא תלמד אתכם לאפות עם שמרים בקלי קלות וללא פחד.
שף קונדיטור ליאת חרותי נולדה וגדלה במשפחה שאוכל בה הוא אהבה, חיבור, תשוקה ומשפחתיות. בגיל צעיר מאוד היא עשתה היא צעדיה הראשונים במטבח וכבר אחרי השירות הצבאי פתחה את העסק הראשון שלה בתל אביב: "המעדנייה של ליאת". ליאת מאמינה שארוחה טובה מתחילה בחומרי גלם איכותיים וממשיכה עם מגע אישי ואסתטיקה. בסדנת האירוח השמרים והאפייה שלה היא תלמד אתכם לאפות עם שמרים בקלי קלות וללא פחד.