ערכה להכנת סושי כוללת:
8 תבניות פלסטיק להכנת סושי במגוון צורות: משולש, לב, ריבוע, מלבן ועיגול.
כף.
מזלג.
סכין חיתוך.
מיועדת לשטיפה ידנית.
הוראות הכנה:
1. בוחרים את התבנית הרצויה לפי צורת הסושי
2. ממקמים את האצה בתוך התבנית ומוסיפים אורז סושי מחצית הגובה
3. יוצרים שקע במרכז האורז עם המרית
4. ממלאים את השקע בתוספות שרוצים
5. עוטפים את האורז בשארית האצה ולוחצים עם הסוגר המתאים להידוק (מומלץ להרטיב מעט את קצה האצה לסגירה טובה)
6. חותכים את הסושי בשקעים המיועדים (מומלץ להרטיב מעט את הסכין)
7. מוציאים את התבנית - משתמשים בסוגר לדחוף את הסושי כלפי מטה
8. בתיאבון