אחרי הים ולפני האייס מול - ארוחה זוגית מפנקת בסושייה - היפנית שלכם באילת.
ארוחה זוגית ב-139 ₪ כוללת:
-
מנת חמוצים יפניים למרכז השולחן
-
מנה עיקרית זוגית לבחירה למרכז השולחן:
3 רולים לבחירה מתפריט הספיישלים / 3 רולים בהרכבה עצמית (דג ו- 2 ירקות / 3 ירקות)
או:
מנת 'מוקפץ' לכל סועד לבחירה מהתפריט (לא כולל גריל צ'יקן, פילה סלמון) -
שתייה קלה לבחירה לכל סועד: כוס לימונדה / כוס תפוזים / פחית ממשפחת פפסי / בקבוק בירה שחורה / בקבוק מים / בקבוק סודה / בקבוק מים בטעמים
ארוחה זוגית עם מנה ראשונה כוללת:
-
מנת חמוצים יפניים למרכז השולחן
-
מנה ראשונה זוגית לבחירה למרכז השולחן:
אדממה / 2 יח' אגרול / שיפודי סלמון / שניצלוני עוף קריספי / כנפיים / נתחוני עוף נגסאקי / טטאקי טונה / כרובית וברוקולי בטמפורה -
מנה עיקרית זוגית לבחירה למרכז השולחן:
3 רולים לבחירה מתפריט הספיישלים / 3 רולים בהרכבה עצמית (דג ו- 2 ירקות / 3 ירקות)
או:
מנת 'מוקפץ' לכל סועד לבחירה מהתפריט (לא כולל גריל צ'יקן, פילה סלמון) -
שתייה קלה לבחירה לכל סועד: כוס לימונדה / כוס תפוזים / פחית ממשפחת פפסי / בקבוק בירה שחורה / בקבוק מים / בקבוק סודה / בקבוק מים בטעמים
תפריט הספיישלים
- Chicken beet - עוף בטריאקי, אספרגוס וגזר, עטוף בסלק
- טופינג סלמון - סלמון, אבוקדו ועירית, בציפוי סלמון קצוץ, שבבי טמפורה, ספייסי מיונז ובצל ירוק
- ספיידר רול - דג לבן בטמפורה, אספרגוס, קמפיו, מלפפון וספייסי מיונז, בציפוי עירית קצוצה
- ספייסי טונה - טונה, אבוקדו, בצל ירוק, ספייסי מיונז ורוטב צ'ילי חריף, בציפוי טוגרשי
- ספייסי ווג'י - אבוקדו, אספרגוס, חסה, עירית וצ'ילי חריף, בציפוי בוטנים
- סאן רול - סלמון בטמפורה, אספרגוס, בטטה, גבינת שמנת ועירית, עטוף בסלמון ואבוקדו
- צ'אנג רול - גזר בטמפורה, סלמון, שיטאקה ועירית, עטטוף בבטטה ושבבי טמפורה
- אבוקדו ראפ - בטטה, שיטאקה ואספרגוס, עטופים באבוקדו
- סלמון מעופף - סלמון מעושן, גבינת שמנת, מלפפון ואספרגוס, עטופים בסלמון צרוב
תפריט 'מוקפץ'
קנג'י - אטריות ביצים מוקפצות עם טופו / עוף / בקר, פטריות, ברוקולי, נבטים, עירית ואגוזי קשיו, ברוטב פטריות צמחוני.
פאד תאי - טופו / עוף עם אטריות אורז רחבות, גזר , כרוב לבן, נבטים, בצל ירוק, ביצה, בוטנים ולימון, ברוטב פאד תאי.
המנצחת - טופו / עוף, אטריות ביצים בצל לבן, פטריות ובצל ירוק, ברוטב קארי צהובף קרם קוקוס ובוטנים.
החריפה - טופו / עוף / בקר, אטריות ביצים, כרוב, בצל לבן, נבטים ובצל ירוק, ברוטב סצ'ואן פיקנטי.
הסושיה
רשת מסעדות אסיאתית בפריסה ארצית, אשר החלה את דרכה בשנת 2003, בזמן שבו סושי נצרך במסעדות יוקרה בלבד. הסניף הראשון נפתח באבן גבירול כשבפיו הייתה הבשורה "סושי לכל פועל" - סושי איכותי וטרי, במחירים נוחים, הרשת התרחבה וכיום מונה 18 סניפים בפריסה ארצית ממעלות בצפון ועד אילת בדרום. חלקו הגדול של התפריט מורכב ממנות סושי בשילובים מעניינים ומקוריים, אך תוכלו למצוא אצלם גם מגוון מנות ווק עם נודלס ואורז מהמטבח האסיאתי. מוצרים טריים ואיכותיים ותודעת שירות גבוהה הם העקרונות המנחים את הרשת.