סדנת בישול שתעשה לכם היכרות עם העולם הבריא באמצעות שורה של מתכונים קלים להכנה. בסדנה נתרגל ונלמד הכנה מהירה ופשוטה של דגנים מלאים, קטניות וירקות ומשם נכין המון מתכונים עם חומרי גלם בסיסיים. הסדנה מועברת על ידי נטורופת / נטורופתית מנוסים היעשו לכם סדר מה כדאי להכניס ולהוציא מהמזווה.
מה בסדנה?
מה בסדנה?
-
כל סדנה נפתחת בליווי פוקצ'ות טריות, מטבלים, לימונדה טבעית, יינות אדומים ולבנים ושתייה חמה
-
שיטה זריזה ומוצלחת להכנת דגנים מלאים: אורז מלא / אורז אדום / קינואה אדומה / קינואה לבנה / גריסי פנינה / בורגול / קוסקוס מלא
-
בישול והנבטה: עדשים / מש / חומוס / (בישול קטניה)
-
בסוף הסדנה נשב יחד לארוחה חגיגית אותה בישלתם
-
משך הסדנה כ-3 שעות
במהלך הסדנה נכין ארוחה חגיגית ואת המנות הבאות:
-
קציצות עדשים, ירקות וקינואה
-
קציצות מש מונבט ובטטה
-
ממרח חומוס בייתי
-
פשטידת קינואה, בטטה וכרובית
-
פשטידת בורגול, דלעת וקישואים
-
סלט בורגול עם חמוציות ושקדים
-
תבשיל עדשים במנגולד, שום, ופלפלים
-
שוקולד טבעוני - פצצת אנרגיה וסופרפודס
*יתכנו שינויים קלים בתפריט בהתאם לשיקול השף וזמינות חומרי הגלם.
החוויה הטבעונית
"החוויה הטבעונית" שביפו הוא מרכז בישול טבעוני, הראשון בישראל, שמציע שפע סדנאות חווייתיות והרצאות של שפים, תזונאים ואנשי מקצוע מעולם הטבעונות והתזונה הבריאה. סדנאות הבישול מתקיימות בחלל אירוח גדול ובאווירה יפואית קסומה. עמדות הבישול מצוידות ומאובזרות במיטב הציוד המקצועי למטבח הטבעוני, כאשר הצוות המקצועי כולל את מיטב השפים והמרצים בתחומי התזונה הטבעונית הבריאה, בעל ידע וניסיון מעשי רב בבישול טבעוני ובהכנת מזון משובח מן הצומח. בכל הסדנאות מוגשים אספרסו משובח, יינות מצויניים וחליטה טרייה של עלים ירוקים.
"החוויה הטבעונית" שביפו הוא מרכז בישול טבעוני, הראשון בישראל, שמציע שפע סדנאות חווייתיות והרצאות של שפים, תזונאים ואנשי מקצוע מעולם הטבעונות והתזונה הבריאה. סדנאות הבישול מתקיימות בחלל אירוח גדול ובאווירה יפואית קסומה. עמדות הבישול מצוידות ומאובזרות במיטב הציוד המקצועי למטבח הטבעוני, כאשר הצוות המקצועי כולל את מיטב השפים והמרצים בתחומי התזונה הטבעונית הבריאה, בעל ידע וניסיון מעשי רב בבישול טבעוני ובהכנת מזון משובח מן הצומח. בכל הסדנאות מוגשים אספרסו משובח, יינות מצויניים וחליטה טרייה של עלים ירוקים.