באזור
תל אביב
פתח/סגור תפריט
תל אביב
ירושלים
חיפה והקריות
ראשון לציון והסביבה
אשדוד- אשקלון
הרצליה- רמת השרון
חולון- בת ים
נתניה והסביבה
רעננה-כפ"ס- הוד השרון
זכרון- חדרה-בנימינה
רחובות- נס ציונה
אילת
רמת גן- גבעתיים- בני ברק
פתח תקווה
כרמיאל נהריה והגליל המערבי
באר שבע
עפולה והעמקים
מודיעין- שוהם
הכנרת ורמת הגולן
בקעת אונו
תל אביב
מיקום
פירוט המוצר

סדנאות יין בבית 'איש הענבים' - יפו

מלברוסקו ועד שמפנייה: מגוון סדנאות יין בבית איש הענבים ב-250 ₪ השתתפות ליחיד ו-499 ₪ השתתפות לזוג

אוף, פספסת את הדיל הזה...

בקטנה! יש עוד מבחר גדול של לא פעיל - סדנאות אלכוהול כאן למטה

אוף, פספסת את הדיל הזה...

  • מחיר מלא 375
  • מחיר גרו 255
  • נקנו 23+
2 סדנאות יין בבית 'איש הענבים' - יפו
3 סדנאות יין בבית 'איש הענבים' - יפו
4 סדנאות יין בבית 'איש הענבים' - יפו
5 סדנאות יין בבית 'איש הענבים' - יפו
1 סדנאות יין בבית 'איש הענבים' - יפו

סדנאות יין בבית 'איש הענבים' - יפו

מלברוסקו ועד שמפנייה: מגוון סדנאות יין בבית איש הענבים ב-250 ₪ השתתפות ליחיד ו-499 ₪ השתתפות לזוג
מחיר
250
 
שווי
375
 
אזל המלאי
מחיר
255
 
שווי
375
 
אזל המלאי
מחיר
499
 
שווי
750
 
אזל המלאי
מחיר 250
(1)
33% הנחה
נקנו 23+
פג תוקף
בקצרה
במרכז לקידום תרבות היין 'איש הענבים' תמצאו סדנאות מהנות בתחום היין ושאר סוגי האלכוהול.
תיאור העסקה
איש הענבים, בית הספר הוותיק והמקצועי לקידום תרבות היין בישראל מזמין אתכם למסע של חושים וטעמים בנבכי ענף היין הישראלי
 
בחרו את הסדנה שלכם:
  • סדנת צוהר לעולם היין: סדנת יין חווייתית וכייפית אשר פותחת צוהר לעולם היין ומיועדת לקהל הרחב, ללא צורך בידע מוקדם או הבנה בתחום
     
  • סדנת יינות קינוח ומבעבעים: סדנת יין המשלבת שני עולמות יין מרתקים - יינות מבעבעים: מלמברוסקו ועד שמפנייה ויינות קינוח מבציר מאוחר ועד יינות מחוזקים בסגנון פורט
     
  • סדנת יינות לבנים: סדנת יין אשר מתמקדת בעולם היינות הלבנים מהארץ ומהעולם, מהכרם ועד הבקבוק
     
  • סדנת יינות אדומים: סדנת יין אדומה לגמרי. כל מה שרצית לדעת על יין אדום ולא העזת לשאול. כולל התמקדות בחביות עץ אלון
*משך הסדנאות 3 שעות
 
סדנת צוהר לעולם היין:
אז על מה כל הרעש? מדוע שוויים של יינות מגיע לעיתים לאלפי דולרים? האם ניתן לייצר יין לבן מענבים אדומים? ומהיכן מגיע מנהג השקת הכוסות? האם מומלץ לשתות יין אדום כליווי למנה בשרית? והאם זה נכון בכל המקרים? אכן עולם היין במבט מהצד נראה לנו לעיתים זר ומתנשא, טקס טעימת היין והרחתו נראים כהצגה שמטרתה היחידה לזכות באהדת החברים מסביב. סדנה זו עוסקת בא"ב של היין, מהיסטוריה וגיאוגרפיה - מוצא היין והתפתחותו על ציר הזמן, דרך כימיה וביולוגיה- איך עושים יין ומה זה טרואר ועד ההלכה למעשה - איך לפתוח בקבוק יין בצורה נכונה, איפה לקנות ואיפה לא לקנות, איך קוראים תווית יין ומה עושים עם בקבוק שנפתח. כמו כן, בסדנה זו לומדים איך טועמים יין ומזהים את מאפייניו, ריחותיו וטעמיו. כל זאת ללא היכרות עם היין הנטעם!
 
סדנת יינות קינוח ומבעבעים:
רוצים להבין למה הבועות העולות בכוס משגעות את כל העולם? רוצים להבין מה כל כך מסובך בהכנתם ואיך אפשר למדוד את איכותם? רוצים להבין מהו יין שענביו נבצרו בבציר מאוחר, או יין שמיוצר מענבים שקפאו? ומהם יינות מחוזקים כמו פורט, שרי, מרסלה, מדירה ועוד?
הסדנה הזו תקנה לכם ידע לגבי כל אלו ועוד.
 
סדנת יינות לבנים:
עם היוודעות הציבור לסגולותיו של היין האדום, חלה ירידה משמעותית בעולם בצריכת היין הלבן. אך יינות לבנים מפארים את העולם מאז גילה האדם את נפלאות היין והאלכוהול, ביניהם יינות מאזורי היין הגדולים והמוכרים של העולם: שבלי, ואלזס. יינות לבנים הינם מגוונים ושונים בסגנונות בדיוק כמו היינות האדומים, סדנה זו מגלה לנו את זני הענבים המרכיבים אותם, את שיטות העשייה השונות, את התסיסות והתכסיסים שבעזרתם עושים יין לבן. ובנוסף, עשיית היין מהכרם ועד לבקבוק, הגורמים אשר משפיעים על איכות היין, אילו מהם ניתנים לתיקון ואילו לא.
 
סדנת יינות אדומים:
את היין האדום אין צורך להציג ולפאר, מיטב היינות הטובים והיקרים בעולם עשויים בשיטה זו. סדנה עוצמתית זאת, תסייע להבין טוב עוד יותר את תהליכי הייצור של היינות האדומים, איך עושים יין אדום והאם הוא חייב להיות עשוי מזני ענבים אדומים בלבד. סדנה זו, פורשת את היריעה על המושג הרחב: יין אדום, דרך זני הענבים הדומיננטיים, שיטות הייצור המרתקות כגון, השרייה ותסיסה מאלולקטית ועד טעמי החבית אשר נפוצים כל כך ביין אדום, מציפורן ועד וניל, מקרמל ועד טחב ורצפת היער הרטובה.
 
איש הענבים-מרכז לקידום תרבות היין
חלל קסום בפאתי שוק הפשפשים ביפו, מאות פקקי שעם, בקבוקי יין מתחילת המאה, אוסף אלכוהול מיוחד, מקררי יין עומסים ואפילו חדר יין בו הטמפרטורה נשמרת על 12 מעלות כל השנה. במרכז ההדרכה של איש הענבים, הפועל מאז שנת 2000, תוכלו ליהנות מסדנאות יין ואלכוהול ואין ספור פעילויות אשר יעשירו את הידע ויאתגרו לכם את חושים. סדנאות וקורסים חווייתיים למתחילים, מפגשי טעימה מרתקים וחובקי עולם, קורסים להכשרת טועמים מקצועיים, בתים פתוחים בהם תוכלו לטעום ולהיחשף לעשרות יינות בטעימה אחת. ב'איש הענבים' חיים את עולם היין והכהלים ויוצרים עבורכם את המפגשים והאירועים המדויקים ומעניינים ביותר תוך הקפדה על סטנדרט טעימה גבוה באווירה חברית וכייפיית.בין אם אתם אדם פרטי, אנשי עסקים, או עומדים בפני שליחות בארץ או בחו"ל, כדאי שתכירו את השפה שבעזרתה תוכלו להשיק כוס לחיים בצורה טובה יותר, מהנה יותר ותוכלו להרגיש בעניינים.

תנאים נוספים



איש הענבים
האותיות הקטנות
  • השובר בתוקף עד 60 ימים ממועד רכישתו
    למימוש בהתאם למועדי הסדנאות המפורסמות
    באתר בית העסק   
  • לאחר רכישת השובר יש ליצור קשר עם בית העסק על מנת לבצע רישום טלפוני לסדנה עד 3 ימים מיום רכישת השובר בטלפון: 03-5180533 
  • מימוש שובר אחד לאדם
  • שובר ה-GROO יהיה זמין בתום הרכישה תחת 'החשבון שלי' 
  • ​בית העסק הנו אחראי בלעדי לאיכות, טיב וטיפול במוצרים ושירותים שפורסמו
1
איש הענבים
דרך שלמה, 4 תל אביב-יפו