בחורף הזה אתם מסודרים - בואו לבד או בזוג ללמוד כיצד להכין 4 סוגי מרקים מיוחדים, טעימים ומזינים!
מה מכינים?
מרק עגבניות צלויות עם גריסי פנינה.מה מכינים?
מרק עדשים כתומות בניחוחו הודי.
מרק שעועית ותפוח אדמה שהוא ארוחה שלמה.
מרק פלפלים קלויים.
בנוסף הסדנה כוללת:
חומרים אשר יסופקו ע"י מעבירת הסדנה.
חוברת מתכונים לכל משתתף.
המשתתפים יקבלו הביתה המנות שהכינו בסדנה.
משך הסדנה: כשעתיים.
*עד 9 משתתפים בסדנה.
חומרים אשר יסופקו ע"י מעבירת הסדנה.
חוברת מתכונים לכל משתתף.
המשתתפים יקבלו הביתה המנות שהכינו בסדנה.
משך הסדנה: כשעתיים.
*עד 9 משתתפים בסדנה.
בישולים 4U
שף קונדיטור ליאת חרותי נולדה וגדלה במשפחה שאוכל בה הוא אהבה, חיבור, תשוקה ומשפחתיות. בגיל צעיר מאוד היא עשתה היא צעדיה הראשונים במטבח וכבר אחרי השירות הצבאי פתחה את העסק הראשון שלה בתל אביב: "המעדנייה של ליאת". ליאת מאמינה שארוחה טובה מתחילה בחומרי גלם איכותיים וממשיכה עם מגע אישי ואסתטיקה. בסדנת האירוח השמרים והאפייה שלה היא תלמד אתכם לאפות עם שמרים בקלי קלות וללא פחד.
שף קונדיטור ליאת חרותי נולדה וגדלה במשפחה שאוכל בה הוא אהבה, חיבור, תשוקה ומשפחתיות. בגיל צעיר מאוד היא עשתה היא צעדיה הראשונים במטבח וכבר אחרי השירות הצבאי פתחה את העסק הראשון שלה בתל אביב: "המעדנייה של ליאת". ליאת מאמינה שארוחה טובה מתחילה בחומרי גלם איכותיים וממשיכה עם מגע אישי ואסתטיקה. בסדנת האירוח השמרים והאפייה שלה היא תלמד אתכם לאפות עם שמרים בקלי קלות וללא פחד.