באזור
תל אביב
פתח/סגור תפריט
תל אביב
ירושלים
חיפה והקריות
ראשון לציון והסביבה
אשדוד- אשקלון
הרצליה- רמת השרון
חולון- בת ים
נתניה והסביבה
רעננה-כפ"ס- הוד השרון
זכרון- חדרה-בנימינה
רחובות- נס ציונה
אילת
רמת גן- גבעתיים- בני ברק
פתח תקווה
כרמיאל נהריה והגליל המערבי
באר שבע
עפולה והעמקים
מודיעין- שוהם
הכנרת ורמת הגולן
בקעת אונו
תל אביב
מיקום
פירוט המוצר

מישי - מרכז סדנאות ובוטיק שוקולד, קריית טבעון

חוויה מתוקה במיוחד: סדנת שוקולד מקצועית אצל מישי - מרכז סדנאות ובוטיק שוקולד, השתתפות ליחיד ב-99 ₪ במקום 200 ₪

אוף, פספסת את הדיל הזה...

בקטנה! יש עוד מבחר גדול של סדנאות בישול כאן למטה

אוף, פספסת את הדיל הזה...

  • מחיר מלא 200
  • מחיר גרו 99
  • נקנו 1062+
2 מישי - מרכז סדנאות ובוטיק שוקולד, קריית טבעון
3 מישי - מרכז סדנאות ובוטיק שוקולד, קריית טבעון
4 מישי - מרכז סדנאות ובוטיק שוקולד, קריית טבעון
5 מישי - מרכז סדנאות ובוטיק שוקולד, קריית טבעון
6 מישי - מרכז סדנאות ובוטיק שוקולד, קריית טבעון
7 מישי - מרכז סדנאות ובוטיק שוקולד, קריית טבעון
8 מישי - מרכז סדנאות ובוטיק שוקולד, קריית טבעון
9 מישי - מרכז סדנאות ובוטיק שוקולד, קריית טבעון
10 מישי - מרכז סדנאות ובוטיק שוקולד, קריית טבעון
1 מישי - מרכז סדנאות ובוטיק שוקולד, קריית טבעון

מישי - מרכז סדנאות ובוטיק שוקולד, קריית טבעון

חוויה מתוקה במיוחד: סדנת שוקולד מקצועית אצל מישי - מרכז סדנאות ובוטיק שוקולד, השתתפות ליחיד ב-99 ₪ במקום 200 ₪
מחיר
98
 
שווי
200
 
אזל המלאי
מחיר
99
 
שווי
200
 
אזל המלאי
מחיר 98
(43)
51% הנחה
נקנו 1062+
פג תוקף
בקצרה
פותחים את שישי עם סדנה מתוקה אצל מישי - מרכז סדנאות ובוטיק שוקולד בקריית טבעון.
תיאור העסקה
השוקולטייר שהתמחה בקונדיטוריה היוקרתית 'הונולד' בציריך בתחילת דרכו ובעל בוטיק השוקולד שבקריית טבעון - מישי (מיכאל) בלוג, מזמין אתכם לסדנת שוקולד שתצאו ממנה עם המון ידע, ועם הרגשה מתוקה במיוחד. 

הסדנה כוללת:
  • הרצאה על עולם התוכן הרחב של השוקולד
  • ניסוי בטימפרור (חימום וקרור מבוקר של השוקולד)
  • כתיבה בשוקולד
  • יצירת מקופלת
  • גלילי שוקולד 
  • קישוטי שוקולד
  • חטיפי שוקולד
  • פרלינים
  • המשתתפים חוזרים הביתה עם כל מה שהכינו בסדנה
לרוכשי השובר תינתן הנחה של 10% על מוצרי החנות ביום הסדנה.
 
מועדי הסדנה:
 
ימי ו' בין השעות 10:00-12:30:
  • 28.02.20 (אזל המלאי)
  • 13.03.20
  • 20.03.20 (אזל המלאי)
  • 27.03.20
  • 03.04.20
  • 10.04.20
מישי מרכז סדנאות שוקולד
מישי (מיכאל) בלוג החל את דרכו המקצועית בשנת 1963 בלימודי טבחות וקונדיטוריה במלון דן כרמל חיפה, שהיה בשנות ה-60 מוסד קולינארי מוביל שעבד, לימד ופעל בסטנדרטים קלאסיים וחשף את תלמידיו ועובדיו לתרבות אוכל, יין, הגשה ובישול עילי. לאחר שירותו הצבאי, התמחה מישי בקונדיטוריה היוקרתית 'הונולד' בציריך, שם התנסה במגוון תחומי קונדיטוריה: מיני מאפה, עוגות מיוחדות, קינוחים, מנות אחרונות, גלידות, עבודות סוכר, מרציפן, שוקולד ופרלינים. בהונולד השתלב בצוות גדול שמנה כ-70 עובדים והחל להתמחות במחלקות השונות. מישי חזר לארץ ובשנת 1979 פתח את הקונדיטוריה בקרית טבעון והחל לייצר מגוון מוצרי קונדיטוריה. בשנת 1994 החל לייצר את הפרלינים מחומרי גלם באיכות מעולה שהחלו מיובאים לארץ מבלגיה, צרפת, גרמניה ודנמרק. בשנת 2008 הוסבה הקונדיטוריה לבוטיק שוקולד. כיום מישי מלמד ועורך סדנאות וקורסים בשוקולד במרכז הסדנאות בטבעון ובמבחר בתי ספר מקצועיים בארץ.  

תנאים נוספים



מישי מרכז שוקולד
האותיות הקטנות
  • השובר בתוקף עד 90 ימים ממועד רכישתו
    ניתן לממש לפי תאריכי הסדנה המצויינים בגוף העסקה
  • לאחר הרכישה יש ליצור קשר להרשמה עם "מישי - מרכז סדנאות שוקולד", בטלפון: 077-5583275
    או בהודעת ווטסאפ למספר: 054-2101188
  • מימוש של שובר אחד לאדם
    הסדנה מתאימה לגילאי 16 ומעלה
    פתיחת הסדנה מותנית במינימום משתתפים
    אי הגעה לסדנה ללא הודעה תיחשב כמימוש השובר
    השובר תקף אך ורק לסדנאות ואינו תקף למוצרי החנות
  • שובר ה GROO-יהיה זמין בתום הרכישה תחת 'החשבון שלי'
  • בית העסק הינו האחראי הבלעדי לאיכות, לטיב ולטיפול במוצרים ו/או בשירותים שפורסמו
  • מהו המחיר המחוק
  • מדיניות ביטולים
1
מישי מרכז סדנאות שוקולד
אלכסנדר זייד 1 קריית טבעון