איך אתם אוהבים את הבשר שלכם? צרוב מבחוץ עם חריץ אדמדם מבצבץ מבפנים? על האש? בתנור? בקדירה? מעושן או אולי חי פרוס דקיק חצי שקוף? כי אפשר גם מטוגן, מבושל, כבוש, צלוי, מאודה, אפוי, מכוסה או קבור. העיקר שיהיה שם בשר. סדנה שמיועדת לאלה שרוצים לדעת הכל על סוגי, חיתוכי והכנת בשר ושמבחינתם ארוחה בלי בשר היא לא באמת ארוחה, או לפחות לא ארוחה אמיתית.
-
MEATUP - סדנת פיוז'ן בשרים לקהל הרחב, שובר השתתפות ליחיד או לזוג
הפעילות כשרה בהשגחת הרבנות תל אביב. חנייה חינם!
ההשתתפות בתיאום מול בית העסק.
הסדנה נפתחת בליווי פוקצ'ות טריות שנאפה דקה לפני שתגיעו, מטבלים, לימונדה טבעית, יינות אדומים ולבנים ושתייה חמה.
בסוף הסדנה תשבו יחד לארוחה חגיגית אותה בישלתם. משך הסדנה הוא כ-3 שעות.
בסוף הסדנה תשבו יחד לארוחה חגיגית אותה בישלתם. משך הסדנה הוא כ-3 שעות.
מה תכינו בסדנת בישול זו:
-
בצק לדים סאם
-
דים סאם במילוי בטטה
-
דים סאם במילוי עוף
-
סלט השף: עלים, תפוחים, חמוציות ואגוזים בויניגרט בלסמי
-
לחמג'ון טורקי פיקנטי עם חצילים
-
פסטייה מרוקאית עם פרגיות, שזיפים מיובשים וחמוציות
-
פאד קאפאו תאילנדי
-
דג בס אפוי במעטפת
-
טארט טאטאן תפוחים
יתכנו שינויים קלים בתפריטים בהתאם לשיקול השף וזמינות חומרי הגלם - לתפריטים המעודכנים יש ללחוץ כאן
מבשלים חוויה - הבית של סדנאות הבישול
"מבשלים חוויה" נמצא בבית מגורים ביפו, במתחם מפואר בעל עמודי שיש ורצפות מצוירות שנשמרו מהתקופה העותמנית. במתחם ארבעה חללי אירוח מרהיבים, מרפסת מקסימה, מערכת סאונד מוקפדת, ריהוט של בית וחנייה מסודרת ובחינם. מגוון הסדנאות מתאימות למי שרוצה ללמוד להכין אוכל לא בדיוק כמו של בית אמא; לכל מי שרוצה לשכלל את יכולותיו או יכולותיה במטבח; לחובבי אוכל וקולינריה; למי שאוהב לשחק עם טעמים חדשים וחומרי גלם, וגם למי שעושה את צעדיו הראשונים במטבח. את הסדנאות מנחים שפים מעולים. השתתפות בסדנה תאפשר לכם לצאת לטיולים מפתיעים במחוזות קולינריים מוכרים או חדשים בדרך מאד חווייתית וכיפית.
מבשלים חוויה - הבית של סדנאות הבישול
"מבשלים חוויה" נמצא בבית מגורים ביפו, במתחם מפואר בעל עמודי שיש ורצפות מצוירות שנשמרו מהתקופה העותמנית. במתחם ארבעה חללי אירוח מרהיבים, מרפסת מקסימה, מערכת סאונד מוקפדת, ריהוט של בית וחנייה מסודרת ובחינם. מגוון הסדנאות מתאימות למי שרוצה ללמוד להכין אוכל לא בדיוק כמו של בית אמא; לכל מי שרוצה לשכלל את יכולותיו או יכולותיה במטבח; לחובבי אוכל וקולינריה; למי שאוהב לשחק עם טעמים חדשים וחומרי גלם, וגם למי שעושה את צעדיו הראשונים במטבח. את הסדנאות מנחים שפים מעולים. השתתפות בסדנה תאפשר לכם לצאת לטיולים מפתיעים במחוזות קולינריים מוכרים או חדשים בדרך מאד חווייתית וכיפית.