באזור
תל אביב
פתח/סגור תפריט
תל אביב
ירושלים
חיפה והקריות
ראשון לציון והסביבה
אשדוד- אשקלון
הרצליה- רמת השרון
חולון- בת ים
נתניה והסביבה
רעננה-כפ"ס- הוד השרון
זכרון- חדרה-בנימינה
רחובות- נס ציונה
אילת
רמת גן- גבעתיים- בני ברק
פתח תקווה
כרמיאל נהריה והגליל המערבי
באר שבע
עפולה והעמקים
מודיעין- שוהם
הכנרת ורמת הגולן
בקעת אונו
חיפוש
תל אביב
מיקום
פירוט המוצר

'אוכלים בריא' - כנס התזונה והבריאות הגדול בישראל, גבעתיים

כנס התזונה והבריאות הגדול בישראל: השמות הכי חמים בתחום התזונה והבריאות עם הרצאות, סדנאות מעשיות, דוכני בריאות ועוד, כרטיס החל מ-25 ₪

אוף, פספסת את הדיל הזה...

בקטנה! יש עוד מבחר גדול של הרצאות כאן למטה

אוף, פספסת את הדיל הזה...

  • מחיר מלא 40
  • מחיר גרו 24
  • נקנו 60+
2 'אוכלים בריא' - כנס התזונה והבריאות הגדול בישראל, גבעתיים
3 'אוכלים בריא' - כנס התזונה והבריאות הגדול בישראל, גבעתיים
4 'אוכלים בריא' - כנס התזונה והבריאות הגדול בישראל, גבעתיים
5 'אוכלים בריא' - כנס התזונה והבריאות הגדול בישראל, גבעתיים
6 'אוכלים בריא' - כנס התזונה והבריאות הגדול בישראל, גבעתיים
7 'אוכלים בריא' - כנס התזונה והבריאות הגדול בישראל, גבעתיים
1 'אוכלים בריא' - כנס התזונה והבריאות הגדול בישראל, גבעתיים

'אוכלים בריא' - כנס התזונה והבריאות הגדול בישראל, גבעתיים

כנס התזונה והבריאות הגדול בישראל: השמות הכי חמים בתחום התזונה והבריאות עם הרצאות, סדנאות מעשיות, דוכני בריאות ועוד, כרטיס החל מ-25 ₪
מחיר
24
 
שווי
40
 
אזל המלאי
מחיר
25
 
שווי
40
 
אזל המלאי
מחיר
25
 
שווי
40
 
אזל המלאי
מחיר 24
40% הנחה
נקנו 60+
פג תוקף
בקצרה
ד"ר גיל יוסף שחר, קרן אן גיימן, צחי בוקששתר, מיינדפולנס, סויה, סופר פודס - אתם לא יכולים לפספס את זה!
תיאור העסקה
ד"ר גיל יוסף שחר, קרן אן גיימן, צחי בוקששתר וכל השמות הכי חמים בתחום התזונה והבריאות ב'אוכלים בריא 11' - כנס התזונה והבריאות הגדול בישראל, עם שלל הרצאות מרתקות בנושא תזונה, סדנאות מעשיות, דוכני בריאות, טרנדים ועוד.
 
אכילה בריאה היא סוגיה סותרת ומבלבלת, אבל יש ממנה מוצא מעודד: קיים שפע של מזון בריא ויש הרבה דרכים להכין ממנו אוכל טעים, עשיר ומגוון. בואו לשמוע את מיטב המומחים לתזונה בריאה, להיחשף לשפע של מזונות בריאים וטעימים ולהכיר את מגוון המאכלים שניתן להכין מהם.
 
פירוט הסדנאות וההרצאות:
 
יום חמישי 14.11
 
18:30-20:00 באולם הגדול
מוצרי סויה, סידן ובריאות העצם - עושים סדר בדברים!
ד"ר גיל יוסף שחר (M.D) ראש המרכז לרפואת הרמב"ם
האם הפיטו-אסטרוגנים בסויה בריאים או מזיקים?
איזו השפעה אם בכלל יש לסויה על סרטן השד, התבגרות מינית מוקדמת ועוד?
האם חוסר סידן הוא הסיבה לירידה בצפיפות העצם?
מה גילו המחקרים על סידן וחוזק העצמות?
ובכלל מהן שלושת הסיבות המרכזיות לכך שכמעט כל אישה שנייה מאובחנת עם אוסטיאופורוזיס?
מהם האמצעים האמיתיים לחיזוק העצמות?
הרצאה מרתקת שתעשה לכם סדר בכל הבלגן.

21:00-22:30 באולם הגדול
הקשר בין תזונה זיכרון ושינה
קרן אן גיימן, תזונאית קלינית ומאמנת כושר, מנחת תכנית הטלוויזיה היומית "בוקר בריאות", ערוץ 13
בשנים האחרונות אנחנו מבינים שלתזונה שלנו יש תקפיד מכריע גם באיכות השינה ושימור זיכרון.
מהם אותם התהליכים ומדוע הם כה חשובים לבריאותנו הכללית?
בהרצאה קולחת התזונאית ומנחת הטלוויזיה קרן אן גיימן תיקח אותנו למסע בעקבות התזונה שתעזור לנו לישון טוב יותר ולשמר את איכות הזיכרון שלנו לאורך שנים ארוכות.
בהרצאה תשזור קרן מידע מרתק ממחקרים בנושא ותיתן עצות פרקטיות כיצד לשלב אותן בחיינו כבר מהיום.
בהרצאה המרתקת תקבלו ארגז כלים איך מוצאים לפועל את כל העצות הבריאותיות שאנו מקבלים.
 
19:00-20:30 באולם ארבלי אלמוזלינו
סדנת רוקחות טבעית לטיפוח עור הפנים -  סדנת הדגמה
מיכל לוין - הומאופטית וארומטרפיסטית, מנחת סדנאות רוקחות טבעית ומנהלת קהילה - לרקוח יחד עם הטבע
סדנה מרתקת וחווייתית בה נגלה את סודות הרוקחות הטבעית לעור הפנים. נדע אחת ולתמיד מהי באמת קוסמטיקה בריאה לעור שלנו. נגלה מה שמים לנו היום במוצרים ומה התחליף הטבעי ללא כימיקלים ורעלים, מה משפיע על מראה העור לטוב ולרע ואיך אפשר לעכב את הזדקנות העור ולטפל בקמטים. תקבלו את הנוסחה המושלמת לשגרת טיפוח עור פנים בריא ותגלו כמה פשוט וקל לרקוח ולהכין בעצמנו מוצרי יומיום פשוטים בריאים וטבעיים. נלמד איך אפשר להכין בקלות מוצרי טיפוח מדהימים לשימוש ביתי, נלמד להכין פילינג, מסכה, מסיר איפור ועוד...אגלה לכן איך אפשר להכין שייק טעים שגם מנקה את העור. תצאו עם ידע רב ועם מתכוני טיפוח לשימוש יום יומי ועור חלומי!
 
21:00-22:30 באולם ארבלי אלמוזלינו
טעים וללא גלוטן - סדנת הדגמת בישול
אלעד זוהר: מגיש וחזאי ערוץ 13
איריס גרינשפון: מרצה ומאמנת משפחות לאורח חיים בריא, מפתחת משחקים בריאים 
רגישים לגלוטן? צליאקים? עוברים לתזונה דלת פחמימות? הסדנה הזאת תפורה עבורכם!
אלעד זוהר מגיש ומנחה בערוץ 13 צליאקי ומוביל דעה בקהילת הצליאק בארץ, ואיריס  גרינשפון - מאמנת לשינוי הרגלי בריאות למשפחות חברו יחדיו כדי להעביר לכם סדנא טעימה וללא גלוטן.
הסדנא הינה חווייתית וקלה. נלמד מהם מוצרי הבסיס שכדאי לכם לסדר במטבח ואיך להכין במהירות מאכלים מעולים וטעימים ללא גלוטן.
אלעד ואיריס יעבירו את הסדנא עם הרבה צחוק והנאה וילמדו אתכם כיצד להוסיף טעם וצבע למטבח נטול גלוטן מחומרי גלם מזינים וזמינים.
נכין: מוס שוקולד חלומי מטחינה, כדורי קסם שנעלמים במהירות, גרנולה עשירה וקראנצ'ית ולחמניות לכל מטרה.
   
19:00-20:30 באולם התיאטרון
דיאטה דלת פחמימות וצום לסירוגין
גולדי אלישר
רותי פינק - דיאטנית קלינית
מהי דיאטה דלת פחמימה? למי היא מתאימה? וממה צריך להיזהר?
גולדי אלישר תספר את סיפורה האישי המרתק והדרך שבה עברה באמצעות הדיאטה.
גולדי תשתף איך דיאטה דלת פחמימה שינתה את חייה והביאה לירידה במשקלה של 12 קילו.
בחלק השני של ההרצאה, הדיאטנית הקלינית רותי פינק תספר לכם על המחקרים האחרונים בנושא הצום לסירוגין ותשתף מנסיונה הרב בקליניקה.
בהרצאה תקבלו טיפים להצלחה, נחישות, אופטימיות, התארגנות וחשיבה יצירתית.
אם הדיאטה והצום נשמעים לכם קיצוני מדי – אתם הולכים להיות מופתעים בהרצאה!

21:00-22:30 באולם התיאטרון
הצד המנטאלי של שחרור ממשקל
ליב עזריה, מאמנת לשינוי הרגלי תזונה, מלווה נשות קריירה בתהליכי שחרור משקל ויצירת טרנספורמציה אישית
כדי לשחרר משקל במאה ה-21 ולהשתחרר מהמרדף הבלתי פוסק אחרי הדיאטה הבאה לא מספיק שנבין איזה מזון בריא או מזיק לנו. אנחנו צריכים להבין איך פועל המוח שלנו והמנגנונים שמפעילים את הבחירות שלנו. מה מפעיל אצלנו את האוטומט המזיק ואיך אפשר להפעיל אותו לטובתנו. בהרצאה נגלה מה מפריע לנו לפתח זהות בריאה על המשקל ואיך זה קשור לתחום המחקר - אפיגנטיקה. נלמד איך להחזיר את השליטה שלנו מול האוכל ע״י היכרות עם מודל לשינוי התנהגותי שעובד בכל העולם. נלמד את הגורמים לתקיעות במשקל שלא קשורים לאוכל. בין השאר נדבר על סטרס, הורמונים, מנגנון הרעב והשובע והשעון הביולוגי.
 
18:00-20:00 
סדנה מעשית בקבוצה של 25 משתתפים בלבד
סדנת מיינדפולנס - אימון מוחי להפחתת לחצים ולהגברת איכות חיינו
נעמה קטן - MBA מרצה ומנחת סדנאות מיינדפולנס
מוזמנים לסדנה מרתקת  וחווייתית בה נלמד ונחווה מהו מיינדפולנס, מה מקורותיו וכיצד התפתח להיות השיטה המובילה בעולם להפחתת לחצים, להגברת הקשב, האושר ואיכות החיים.
מיינדפולנס, או בעברית - מודעות קשובה פירושו להיות נוכח למה שקורה כאן ועכשיו באופן לא שיפוטי. במהלך הסדנה נתרגל מספר אימונים פרקטיים למח - טכניקות מיקוד והתבוננות המסייעות בהפחתת לחצים, השקטת התודעה ושיפור הריכוז והקשב בחיינו. תרגולים אותם תוכלו לתרגל בעצמכם החל ממחרת ההרצאה. לסיכום נקבל טיפים פרקטיים כיצד להכניס יותר מיינדפולנס לחיי היום יום ובכך להגביר את איכות חיינו.
 
22:30- 20:30
סדנה מעשית בקבוצה של 25 משתתפים בלבד
סדנת אמנות הכנת השייק הירוק וסודות הסופר פודס:
אפרת נבון, נטורופתית, אירידולוגית, מטפלת בדיקור סיני, מנחה סדנאות ובעלת מרכז 'תרפא'  
איך נולד הרעיון לשייק הירוק וכיצד מכינים שייק ירוק מנצח? מיהם הסופר פודס המהוללים ואיך אפשר להכניס אותם לתפריט היומי בכלל ולשייק הירוק בפרט? בסדנה נלמד איך אפשר לשדרג את הבריאות שלנו בעזרת הכנה נכונה של שייקים ירוקים ואיך נעזר בסופר פודס כדי למנוע הזדקנות ולהיות סופר בריאים ומלאי אנרגיה. נכין, נטעם ונהנה משייק ירוק מלבלב, קערת סמודי מקושטת במזונות על, משקה שוקולד ממריץ, כדורי אנרגיה מענגים וסירות תמרים מפתיעות. ובנוסף- כל משתתף יקבל חוברת מתכונים ודף מידע על מזונות העל. כל המתכונים נטולי גלוטן, סוכר ומוצרים מהחי ומלאי טעם ויופי פנימי וחיצוני.
 
יום שישי 15.11 

 
09:30-11:00 באולם גדול
דיאטה קטוגנית - מזון למחשבה וזווית חדשה לטיפול בסוכרת
ד"ר מריאלה גלאנט, אנדוקרינולוגית, מומחית לטיפול בסוכרת והשמנה, המייסדת והבעלים של "מרכז גלאנט לטיפול בסוכרת" ולובה פלוטקין, דיאטנית, מרכז גלאנט לטיפול בסוכרת
בהרצאה תכירו את עקרונות הדיאטה הקטוגנית. תבינו מדוע היא כלי יעיל לירידה במשקל ולאיזון סוכרת, תגלו מאיפה הכל התחיל וכמה שנים היא קיימת, תשמעו סיפורי הצלחה מעוררי השראה ותלמדו איך מיישמים אותה. מה אוכלים, ממה נמנעים, מה חשוב להבין כדי למזער תופעות לוואי, מהן הטעויות הנפוצות ומה הם המחקרים החדשים בתחום? ולמי הדיאטה יכולה להתאים?
 
12:00-14:00 באולם גדול 
מהי התזונה הטובה להרזיה ולבריאות? ואיך עושים זאת בפרקטיקה? *הרצאה והדגמת בישול
ד"ר שון פורטל (PHD) - דיאטן קליני ופיזיולוג מאמץ, פרשן תזונה בערוץ 13, חוקר ומרצה לתזונה במכללות ובאוניברסיטאות בארץ ומנהל מרכזי תזונה מובילים.
אושר אידלמן ואודי ברקן - שפים, דיאטנים קליניים, מפתחי מתכונים ומובילי דעה בתחום התזונה והקולינריה. מגישי תכנית הטלוויזיה "שני גברים ומקרר"
ד"ר שון פורטל יעשה סדר אחת ולתמיד בכל הקשור לדיאטות וניהול אורח חיים בריא, בהרצאה חדה ומקצועית, חווייתית והומוריסטית, שתעיף את הקהל מקופסת העוגיות לחדר הכושר הקרוב.
אודי ואושר יבשלו בלייב שלושה מתכונים על בסיס "טעים-פשוט-נגיש" המבוססים על עקרונות התזונה העכשוויים שילמדו בהרצאה ויחזירו לכם את החשק להיכנס למטבח. בתוכנית: "ריזוטו-מג'דרה", קבב סלמון עם טחינת שקדים ומשהו מתוק ומפתיע.
  
10:00-11:30 באולם ארבלי אלמוזלינו 
עובדה! חסר לנו אומגה 3 בתזונה. למה? כמה? ואיך?
גיא בן-צבי, מנכ"ל ומייסד אומגה 3 גליל

כולנו כבר שמענו רבות על היתרונות הבריאותיים של שמן דגים אומגה 3. בין אם אנו חולי לב, סובלים מאלרגיות, סובלים מבעיות קשב וריכוז או פשוט רוצים לתחזק את גופנו ולספק לו את אחד המזונות הנדרשים והמועילים לו ביותראך האם מנת הסלמון או כף זרעי הצ'יה אכן מספקים לנו את הכמות הדרושה והאפקטיבית לגוף? והאם האומגה 3 שאתם צורכים אכן יעילה כמצופה?
איך תדעו כמה אומגה 3 יש לכם? האם אומגה 3 מהצומח שווה ערך לזו שמגיעה מהים? האם אומגה 3 הנו מזון רגיש מאוד לחמצון?
בקיצור, כל מה שרציתם לדעת על אומגה 3 בהרצאה מרתקת של גיא בן צבי
 
12:30-14:00 באולם ארבלי אלמוזלינו 
סודות המטבח המבריא -
סדנת הדגמת בישול שף צחי בוקששתר. טבח נלהב שאוהב אתגרים. לומד נטורופתיה, 
אופיר פוגל, נטורופת. מטפל, חוקר, סופר, מרצה ומעביר סדנאות בריאות בארץ ובעולם.
השף המפורסם והנטורופת חוברים יחד להעברת מפגש קולינרי עבור אנשים המתמודדים עם סוכרת, שומני דם, השמנה וכל שאר התופעות הקשורות לתסמונת המטאבולית. במפגש נלמד כיצד להכין קינוח מפנק שמטיב עם סכרתיים, איך מכינים תבשיל טעים ומבריא ממזון-העל הזול שנקרא גריסים, ובאילו דרכים נוספות ניתן לשלב מזונות מבריאים עבור ירידה במשקל ואיזון הערכים.
צחי בוקששתר עשה מהפך בעזרת הנטורופתיה – הוריד עשרות קילוגרמים מגופו, נפרד מאינסולין ומתרופות נוספות. החיבור לאוכל הטבעי מביא אותו בהתלהבות להראות עד כמה האוכל המבריא יכול להיות טעים ושמח! אופיר פוגל, נטורופת המטפל כעשרים שנה בבעיות אלה, יוסיף את הידע הקליני והמחקרי ויסביר מדוע נבחרו חומרי הגלם החשובים לכל מנה, וכיצד שילובי המרכיבים הנכונים יכולים לעזור.

10:00-11:30 באולם התיאטרון
דיטוקס 360 מעלות
גלי הנדל יועצת לאורח חיים בריא
אם תזונה היא לא רק מה שאנחנו אוכלים, אלא מכלול הדברים שאנחנו מכניסים לגוף ולנפש, אפשר להבין מדוע צום מיצים, אכילת סופרפודס', או דיאטת פליאו לא יספיקו כדי להביא אותנו לבריאות מיטבית. ההרצאה תציג תפיסה משמעותית ורחבה לגבי תזונה, שתאפשר זיהוי של הגורמים שמזינים ומרעילים אותנו ותציג בפניכם דרך לניקוי, ריפוי ואיזון לא רק דרך אוכל.
בהרצאה תבינו מדוע כשאתם מפוקסים רק במה כן / לא לאכול, אתם מפספסים את התמונה הגדולה ומדוע אפילו שאנחנו משקיעים הרבה כסף וזמן בחיפוש אחר הבריאות שלנו אנחנו חשים תסכול ויאוש. נלמד על ההשפעה של רעלים מכל הסוגים על הבריאות שלנו ונצא עם כלים סופר פרקטים, כוח והשראה לערוך שינוי משמעותי בחיים.
 
12:30-14:00
 באולם התיאטרון
Bio Haking של הטיפול הפונקציונלי
רון יפה- נטורופת
מאז ומתמיד בני האדם חיפשו איך להישאר צעירים לנצח, איך למנוע ירידה בתפקוד הקוגנטיבי ולעכב את ההזדקנות ככל האפשר.  הכירו את ה-Bio Haking, שיטה טבעית המשתמשת בביולוגיה וטכנולוגיה על מנת לשנות את הסביבה החיצונית והפנימית שלנו כדי לשדרג את גופנו, נפשנו ומוחנו. בהרצאה מרתקת זו תגלו את הכלים ל"פצח" את הנוסחה של הביולוגיה שלנו, איזה בדיקות מעבדה צריך לעשות? איך לשפר את סביבת האור? השינה והשדה האלקטרומגנטי שלנו. שימוש בטכנולוגיות מתקדמות,  תזונה מותאמת אישית, פטריות מרפא, תוספי תזונה Nootropics ועוד.
 
 
11:30-13:30
סדנה מעשית בקבוצה של 25 משתתפים בלבד

סנדת קינוחים בריאים
מוריה אגמון, שף-קונדיטורית ובעלת "סדנת אומנות קינוחי האור - קינוחים בתדר חדש"

הסדנה חושפת את עולם הקינוחים החיים-טבעיים-אנרגטיים. מוריה בעלת ידע רחב ומקיף וניסיון מקצועי של שנים רבות בעולם התזונה אשר כל היצירות תחת ידיה מוקפדות ומכוונות להרמוניה מלאה בין איכות, הנאה, בריאות וקיימות. מוריה תלמד אתכם בסדנה אינטימית איך להכין קינוחים טבעוניים, ללא אפייה וגלוטן וללא סוכרים מעובדים וחומרים מלאכותיים.
בסדנה תלמדו על תזונה בתדר גבוה ואיך ליישם אותה בפועל. נלמד מהן עוגות אור ונכין עוגת וניל-שוקולד-פטל. נלמד להכין חלבי אגוזים עשירים ונכין קקאו שוט קסום ומעורר ופרלינים סופרפוד משוקולד טהור-חי
 


 
איטוול
האותיות הקטנות
  • תקף להרצאות ולסדנאות שיתקיימו בין התאריכים 14.11-15.11 במועדים המופיעים בגוף העסקה
  • המקומות באולם אינם מסומנים
  • יש להגיע לקופות כחצי שעה לפני תחילת המופע ולהמיר את השובר בכרטיס
  • שמירת הכרטיסים בקופות תהיה לפי שם בעל החשבון ב-GROO
  • השובר יהיה זמין בתום הרכישה תחת 'החשבון שלי'
  • בית העסק הנו האחראי הבלעדי לאיכות, לטיב ולטיפול במוצרים ו/או בשירותים שפורסמו

 

1
תיאטרון גבעתיים