באזור
תל אביב
פתח/סגור תפריט
תל אביב
ירושלים
חיפה והקריות
ראשון לציון והסביבה
אשדוד- אשקלון
הרצליה- רמת השרון
חולון- בת ים
נתניה והסביבה
רעננה-כפ"ס- הוד השרון
זכרון- חדרה-בנימינה
רחובות- נס ציונה
אילת
רמת גן- גבעתיים- בני ברק
פתח תקווה
כרמיאל נהריה והגליל המערבי
באר שבע
עפולה והעמקים
מודיעין- שוהם
הכנרת ורמת הגולן
בקעת אונו
תל אביב
מיקום
פירוט המוצר

סדנאות בישול איטלקי אצל השף ג'אקומו, הוד השרון

2 סדנאות בישול איטלקי אצל השף ג'אקומו, הוד השרון
3 סדנאות בישול איטלקי אצל השף ג'אקומו, הוד השרון
4 סדנאות בישול איטלקי אצל השף ג'אקומו, הוד השרון
5 סדנאות בישול איטלקי אצל השף ג'אקומו, הוד השרון
6 סדנאות בישול איטלקי אצל השף ג'אקומו, הוד השרון
7 סדנאות בישול איטלקי אצל השף ג'אקומו, הוד השרון
8 סדנאות בישול איטלקי אצל השף ג'אקומו, הוד השרון
9 סדנאות בישול איטלקי אצל השף ג'אקומו, הוד השרון
10 סדנאות בישול איטלקי אצל השף ג'אקומו, הוד השרון
1 סדנאות בישול איטלקי אצל השף ג'אקומו, הוד השרון

סדנאות בישול איטלקי אצל השף ג'אקומו, הוד השרון

מחיר
189
 
שווי
275
 
הנחה
31%
מחיר
339
 
שווי
550
 
הנחה
38%
מחיר 189
31% הנחה
נקנו 575+
זמן מוגבל!
בקצרה
ללמוד לבשל את איטליה: כ-3 שעות סדנה קולינרית לבחירה אצל השף ג'אקומו, כולל ארוחה.
תיאור העסקה

השף והמומחה הקולינרי ג'אקומו מזמין אתכם לסדנה איטלקית חגיגית - בה תלמדו, תכינו, תריחו, ותאכלו את מה שבישלתם - פיצות, רביולי, לזניות ורטבים שונים. כל סדנה אורכת כ-3 שעות ומתקיימת בקבוצה קטנה של עד 8 משתתפים. ביחרו את הג'אקומו שלכם:

סדנת פסטה מורחבת: השף ג'אקומו ילמד אתכם כיצד מכינים פסטה אמיתית מקמח דורום, בדיוק כמו באיטליה. תלמדו להכין פסטה ללזניה, פסטות צבעוניות, רביולי וניוקי ותגלו אילו רטבים מתאימים לפסטות השונות. את הידע שתרכשו תוכלו ליישם בקלות ולהכין את המנות גם במטבח הפרטי שלכם. במהלך הסדנה תטעמו ותיהנו מהמנות שהכנתם. 
ניתן לשדרג את תוכן הסדנה וללמוד כיצד להכין גם מנות ראשונות וקינוחים - בתיאום מראש ובתוספת 30 ₪ למשתתף.
 
סדנת הקלאסיקה של המטבח האיטלקי: בסדנה איטלקית קלאסית זו תכינו בצק שמרים וממנו נכין פיצה קלאסית וברוסקטה עגבניות. בנוסף, נכין מאפה מברוקולי וגבינות, פטריות ממולאות וכדורי ריזוטו במילוי מוצרלה. בסדנה תלושו גם בצק לפסטה מקמח דורום אמיתי וממנו תכינו פטוצ'יני ברוטב שמנת ופלפלים אדומים.

סדנת המיטב של המטבח האיטלקי: בסדנת המיטב מן המטבח האיטלקי תכינו בצק לפסטה מקמח דורום אמיתי. בנוסף תכינו גם ברוסקטה עגבניות, קרפצ'ו סלק, שומר אפוי, חציל במילוי גבינת פטה ופיצה קלאסית. מה עוד? מאפה בצק וברוקולי ופטוצ'יני שתכינו במו ידיכם ונבשל אותם ברוטב שמנת לימון.

סדנת פסטה ורביולי: את הסדנה תתחילו בלישת בצק שמרים ובצק לפסטה מקמח דורום אמיתי. נגיש ברוסקטה וקרוסטיני ונכין רביולי במילוי ריקוטה שנכין לבד. בנוסף, נכין מנת מלנזנה פרמיג'אנו חצילים עם גבינות ועגבניות ו-2 סוגי פסטות וניוקי שיוגשו ברטבים שונים.

 
מה משך כל סדנה? כ-3 שעות
כמה משתתפים בסדנה? עד 8 משתתפים 

* ניתן לקיים סדנה פרטית של עד 2 משתתפים - בתיאום מראש ובתוספת תשלום


תכירו את השף ג'אקומו
יעקב פיאלקוב (ג'אקומו) עוסק בבישול איטלקי מזה כ-15 שנה. הוא למד ועבר השתלמות באיטליה ובכמה מסעדות ברומא ובדרום איטליה. בעבר הייתה בבעלותו מסעדה איטלקית ומפעל קטן לייצור פסטה טרייה. כמו כן, הוא כתב שלושה ספרי בישול והוא מארגן ומוביל טיולים גסטרונומיים לאיטליה.

ג'אקומו
האותיות הקטנות
  • השובר בתוקף עד 60 ימים ממועד רכישתו
    למימוש באחד ממועדי הסדנאות המתעדכנות ב
    אתר
    יש להירשם מראש לתאריך הרצוי בטלפון: 052-6662124 
  • מימוש של שובר אחד לאדם /זוג - בהתאם לשובר הנרכש
  • עד 8 משתתפים בסדנה
  • ​בית העסק הנו אחראי בלעדי לאיכות, טיב וטיפול במוצרים ושירותים שפורסמו ולמידע המוצג אודותיהם במודעה זאת
  • מדיניות ביטולים ודמי ביטול
1
ג'אקומו
יצחק בן צבי 10, הוד השרון