הגיע הזמן ללמוד איך להכין בשר מפיו של שף מקצועי! איך? במסגרת סדנה כשרה ושווה במיוחד, עם שפע של אוכל ובעיקר בשר! עם מי באים לחגיגה?
משך הסדנה: 4.5 שעות.
מיקום הסדנה: יאכטה בעכו (לא בזמן הפלגה).
ניתן להרחיב את הסדנה להפלגה של 40 דקות בתוספת תשלום מול השף.
הסדנה מתאימה למקסימום 25 משתתפים.
מיקום הסדנה: יאכטה בעכו (לא בזמן הפלגה).
ניתן להרחיב את הסדנה להפלגה של 40 דקות בתוספת תשלום מול השף.
הסדנה מתאימה למקסימום 25 משתתפים.
בסדנה תלמדו להכין:
ביף סטרוגונוף ורצועות פילה מוקפצות עם בצל, גזר וברוקולי לצד מחית קרם ארטישוק.
צ'וריסוס לצד סלט מרענן.
נקניקיות מ-3 נתחים איכותיים ומגוונים על בסיס אורז לבן, אגוזי מלך וקצח לצד סלט ירקות מרענן ורטבים.
המבורגר עם צ'יפס ותוספות ללא הגבלה - כ-400 גרמים של המבורגר מ-5 נתחים: קצבים, פילה, אנטריקוט, שייטל ושומן. לצידו, מוגשים כדורי תפוחי אדמה מטוגנים עם רטבים.
קינוח פרווה מפנק - בצק עלים ממולא בקרם וניל עם כדור גלידה ורוטב שוקולד מריר.
השף והקונדיטור בני וזנה
בני וזנה הוא שף מקצועי שלמד בארץ ובחו"ל, במהלך הכשרתו הוא למד על מטבחים מולקולריים, רטבים, סלטים ובשרים. בתחילת דרכו הוא היה מנהל של רשת בית קפה מוכרת ובמסגרת התפקיד ניהול מטבח מוסדי שמאכיל כ-1,500 סועדים, 3 ארוחות ביום. בימים אלה חשוב לו להעביר את הידע שהוא צבר באמצעות סדנאות מעשירות.
ביף סטרוגונוף ורצועות פילה מוקפצות עם בצל, גזר וברוקולי לצד מחית קרם ארטישוק.
צ'וריסוס לצד סלט מרענן.
נקניקיות מ-3 נתחים איכותיים ומגוונים על בסיס אורז לבן, אגוזי מלך וקצח לצד סלט ירקות מרענן ורטבים.
המבורגר עם צ'יפס ותוספות ללא הגבלה - כ-400 גרמים של המבורגר מ-5 נתחים: קצבים, פילה, אנטריקוט, שייטל ושומן. לצידו, מוגשים כדורי תפוחי אדמה מטוגנים עם רטבים.
קינוח פרווה מפנק - בצק עלים ממולא בקרם וניל עם כדור גלידה ורוטב שוקולד מריר.
השף והקונדיטור בני וזנה
בני וזנה הוא שף מקצועי שלמד בארץ ובחו"ל, במהלך הכשרתו הוא למד על מטבחים מולקולריים, רטבים, סלטים ובשרים. בתחילת דרכו הוא היה מנהל של רשת בית קפה מוכרת ובמסגרת התפקיד ניהול מטבח מוסדי שמאכיל כ-1,500 סועדים, 3 ארוחות ביום. בימים אלה חשוב לו להעביר את הידע שהוא צבר באמצעות סדנאות מעשירות.