תל אביב בטיגון עמוק: מנת צ'יפס ב-T.A. עם רוטב הבית הפיקנטי איולי סרירצ'ה - ואפשר להוסיף גם פחית שתייה. אז זה הזמן להכריע את השאלה: ליד הצ'יפס, קטשופ או מיונז?
ביחרו את השובר שלכם:
שובר למנת צ'יפס.
או
שובר למנת צ'יפס ופחית שתייה ממשפחת קוקה קולה.
Melt Room
השף לירוי קפוזה החל את סיפור האהבה שלו עם אוכל בתור מטייל נודד בעולם, בדרום אפריקה, באוסטרליה, בניו-זילנד ועוד... שם נחשף לגישות השונות לבישול דרך המטיילים שחברו אליו לרגעיו במסע. ה-Melt Room הוא מטבח אמריקאי מושחת - תוצאה של חלומו של קפוזה, אשר עבד במשך שנים על הלמידה, הניסיון והדיוק של התבלינים, הטעמים והמרקמים שאסף לאורך הדרך.
בנוסף, השף לירוי קפוזה הוא יועץ קולינרי לבתי קפה, מסעדות, חברות ועסקים, להם הוא בונה תפריטים ויוצר מתכונים.
ביחרו את השובר שלכם:
שובר למנת צ'יפס.
או
שובר למנת צ'יפס ופחית שתייה ממשפחת קוקה קולה.
Melt Room
השף לירוי קפוזה החל את סיפור האהבה שלו עם אוכל בתור מטייל נודד בעולם, בדרום אפריקה, באוסטרליה, בניו-זילנד ועוד... שם נחשף לגישות השונות לבישול דרך המטיילים שחברו אליו לרגעיו במסע. ה-Melt Room הוא מטבח אמריקאי מושחת - תוצאה של חלומו של קפוזה, אשר עבד במשך שנים על הלמידה, הניסיון והדיוק של התבלינים, הטעמים והמרקמים שאסף לאורך הדרך.
בנוסף, השף לירוי קפוזה הוא יועץ קולינרי לבתי קפה, מסעדות, חברות ועסקים, להם הוא בונה תפריטים ויוצר מתכונים.