ארוחה זוגית מפנקת במיוחד ברשת רק בשר, במחיר מיוחד לזמן מוגבל!
ארוחת קילו בשרים זוגית כוללת:
מנה ראשונה אחת לבחירה למרכז השולחן.
פלטת קילו בשרים למרכז השולחן.
תוספת לזוג: צ'ימיצ'ורי ביתי ותפו"א אפויים בגריל.
תפריט הארוחה:
מנה ראשונה אחת לבחירה למרכז השולחן:
קרפצ'יו פילה בקר טרי - מוגש עם/בלי פרמז׳ן, שום קונפי,צ׳ילי אדום וצלפים.
אמפנדס עבודת יד - בליווי צ'ימצ'ורי הבית ואיולי צ'יפוטלה.
טרטר סינטה (בשר טרי) - מוגש עם שום קונפי, קורנישונים וצ׳ילי אדום.
כרובית מטוגנת - מוגש עם טחינה וצ׳ילי בצד.
חציל בלאדי קלוי - בליווי סלסת עגבניות וטחינה.
פטריות מוקפצות (משק מקומי) - ברוטב סויה, צ'ילי ג'ינג'ר, סילאן ואגוזי מלך.
סלט עשבי תיבול - בליווי קשיו, פקאן, חמוציות וסלסה.
פלטת קילו בשרים למרכז השולחן:
250 גרם סטייק סינטה / נתח קצבים / פיאניה.
250 גרם צ'וריסוס בוטיק בייצור מיוחד.
200 גרם קבב רק בשר.
300 גרם חזה עוף במרינדת השף.
תוספת לזוג: צ'ימיצ'ורי ביתי ותפו"א אפויים בגריל.
רשת רק בשר
בשר מעולה הוא עניין של מומחיות מעודנת ומדויקת, של בחירת הנתח הנכון, של חיתוך, של אש מדויקת ודאגה אישית לעסיסיות ומידת העשייה של כל נתח ונתח. בשביל נתח כזה בדיוק יש את 'רק בשר' - רשת המסעדות שהפכה תוך תקופה קצרה לרשת בשרים מובילה בישראל, בזכות קונספט מכירת הבשרים על פי משקל, האיכות שלהם והמחירים האטרקטיביים. בכל אחד מהסניפים הלקוחות בוחרים את הבשר, קובעים את הגודל ומשלמים לפי המשקל. לרשת ארבעה סניפים. כל סניף מעוטר בשלל אלמנטים כמו ויטרינות, קשתות, מרתפי יין, פינות אינטימיות ותאורה ייחודית. בכל סניף יש עמדה המתופעלת בידי קצב מיומן, שמכין את הבשר - 32 סוגים מובחרים מעשה ידי אמן - אל מול עיניהם המשתאות של הסועדים המרותקים. בסניפים ניתן למצוא: נתחים מפתים של אנטרקוט ישראלי, אנטרקוט אורוגוואי, אנטרקוט פרימיום, סטייק סינטה, נתח שייטל, שקדי פרה, צ’וריסוס, פקאנייה, סטייק טי-בון, פילה רך מיובא או מקומי, צלעות טלה שמנמנות, נתחי קצבים אדמדמים... כל כך הרבה רק בשר.
תקף בסניפי הרשת:
-
סניף רמת החייל (רחוב ראול ולנברג 14 ת"א)
- סניף ראשל"צ (רחוב שמוטקין 10, א.ת. מזרח)
-
סניף חיפה (שדרות בן גוריון 59, המושבה הגרמנית)